Χολέβας καρφώνει Μπράτη: Συνθλίβει τα όνειρα παιδιών για την τηλεθέαση

Το ριάλιτι μόδας GNTM έχει φανατικούς τηλεθεατές, κάτι που αποδεικνύεται από τις υψηλές τηλεθεάσεις, αλλά και φανατικούς haters που δεν διστάζουν να το «πυροβολούν» όποτε βρίσκουν ευκαιρία.

Με αφορμή τις δοκιμασίες και την τεράστια δόση ριάλιτι, ο διαγωνισμός φαίνεται να έχει χάσει τον προσανατολισμό του, και οι αντιδράσεις είναι πολλές τόσο από τους τηλεθεατές όσο και από ανθρώπους της μόδας.

Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day ο σχεδιαστής μόδας Βλάσσης Χολέβας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ριάλιτι και τον συνάδελφό του και κριτή Άγγελο Μπράτη τον οποίο κατηγόρησε ότι καταστρέφει τα όνειρα παιδιών, για χάρη της τηλεθέασης.

Είπε ο Χολέβας:

«Εγώ νομίζω ότι το πάνε 70% ριάλιτι –  30%» μόδα. Δεν είναι τόσο μόδα». 

Για τον Άγγελο Μπράτη:

«Νομίζω πως είναι ένα καλό παιδί, ένα γλυκό παιδί. Δεν θα έπρεπε να ‘ναι τόσο καυστικός. Έρχονται τα παιδιά με τέτοια όνειρα και τους τα συνθλίβεις για χάρη της δημοσιότητας για να ανεβάσεις τα νούμερα. Δεν ξέρω… Απλά γενικά είναι μια αρένα και αυτό…» ανέφερε.

Για τις δοκιμασίες.;

«Αυτό πια είναι extreme sports, δεν είναι μόδα. Αν εγώ ως σχεδιαστής θέλω να κάνω μια φωτοράφηση με φίδι δεν μπορώ να υποχρεώσω μια κοπέλα να την κάνει με το ζόρι, θα ψάξω μια κοπέλα η οποία έχει εξοικειωση με φίδι. Θεωρώ απαράδεκτο αυτό το πράγμα. 

Προσπαθούμε να βρούμε το πιο περίεργο τώρα για να κάνουμε εντύπωση. Οκ» 

ΣΧΟΛΙΑ