Κικίλιας για κοροναϊό: Είμαστε έτοιμοι – Τελεταί Μπούκουρας: Κι εμείς!

Απόλυτα προετοιμασμένος δηλώνει ο κρατικός οργανισμός, ωστόσο έτοιμος για όλα, από ό,τι φαίνεται, είναι και ο ιδιωτικός τομέας

Απόλυτα προετοιμασμένος δηλώνει ο κρατικός οργανισμός εν όψει της απειλητικής έλευσης του κοροναϊού, της φονικής νόσου που έχει προκαλέσει τον θάνατο χιλιάδων ανά τον κόσμο, με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, να σπεύδει να καθησυχάσει το πανελλήνιο.

Ωστόσο, έτοιμος για όλα, από ό,τι φαίνεται, είναι και ο ιδιωτικός τομέας, με τα γραφεία τελετών «Μπούκουρας» να το δηλώνουν στο Twitter, ακριβώς κάτω από τις δηλώσεις του κ. Κικίλια, κάνοντάς μας να «δούμε» τον κοροναϊό… αλλιώς.

Πιο συγκεκριμένα, ο «Άλκης Μπούκουρας», ένα όνομα, ένα επίθετο, μια ιστορία για αυτόν αλλά και για τον άλλο… κόσμο, με έντονη διάθεση να κάνει χιούμορ, δεν δίστασε να «τρολάρει» τον υπουργό αλλά και τις επιχειρησιακές δυνατότητες του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Και όπως δηλώνει σχετικά, ήδη αρχίζει να παίρνει μέτρα…

Vassilis Kikilias

@Vkikilias

Το πρώτο κρούσμα του νέου κορονοϊού στη χώρα μας επιβεβαιώθηκε. Ήταν κάτι που περιμέναμε. Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος πανικού.

Τελεταί Μπούκουρας™@Teletai_Mpouk

Κι εμείς προετοιμασμένοι είμασθε.

391 people are talking about this

Φυσικά, δεν πρόκειται για πραγματικό πρόσωπο, αλλά για ένα από τα πιο διασκεδαστικά «τρολ» στον κόσμο του Διαδικτύου. Όπως έχει δηλώσει επανειλημμένες φορές ο άντρας πίσω από το όνομα, είναι αρκετά εξοικειωμένος με τον θάνατο, γι’ αυτό και τον σατιρίζει τόσο καυστικά. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να πετάξει τη θλίψη από πάνω μας και να μας εκμαιεύσει το γέλιο. Τελεταί «Μπούκουρας», λοιπόν, και ας «δούμε» τον κοροναϊό… αλλιώς!

ΣΧΟΛΙΑ