Αγώνες μπέιζμπολ σε άδειο στάδιο λόγω κορωνοϊού

Η ομάδα μπέιζμπολ Γιομιούρι Τζάιαντς, ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της ότι θα δώσει δύο αγώνες προετοιμασίας σε άδειο γήπεδο, καθώς η Ιαπωνία εφαρμόζει μέτρα για να συγκρατήσει τον κορωνοϊό μόλις λίγους μήνες πριν φιλοξενήσει τους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Ηκίνηση αυτή, έρχεται μετά το κάλεσμα του Ιάπωνα πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε προς τις εταιρείες να συστήσουν τηλεργασία, ενώ απευθυνόμενος προς τους διοργανωτές εκδηλώσεων, τόνισε πως θα πρέπει να αναθεωρήσουν τα σχέδιά τους.

Η Ιαπωνία έχει τουλάχιστον 164 περιπτώσεις μολύνσεων από τον COVID-19, εκτός από τις 691 σε κρουαζιερόπλοιο, νότια με το Τόκιο. Η κυβέρνηση έχει μετατοπίσει τη στρατηγική στην καταπολέμηση του ιού, επιδιώκοντας τώρα να επιβραδύνει την επέκτασή του και να ελαχιστοποιήσει τους θανάτους, που τώρα είναι τους πέντε.

Η ομάδα μπέιζμπολ της Γιομιούρι Τζάιαντς, ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της οι διαδικασίες επιστροφής χρημάτων από τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με τους Γιάκουλτ Σουάλόους στις 29 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου θα ανακοινωθούν αργότερα.

ΣΧΟΛΙΑ