Τώρα μπορείτε να διανυκτερεύσετε μέσα στο Λούβρο

Σαν άλλοι Τζεί Ζ και Μπιγιονσέ στο βίντεο κλιπ «APESH*T», τώρα μπορείτε και εσείς να περάσετε μια νύχτα μέσα στο πιο διάσημο μουσείο του κόσμου.

Χάρη στην δημοφιλή διαδικτυακή πλατφόρμα Airbnb, δύο τυχεροί θα έχουν τώρα την ευκαιρία να περάσουν τη νύχτα στο μουσείο του Λούβρου, αφού συνεργάζονται με τον οργανισμό του μουσείου για να προσφέρουν αυτήν την μοναδική  ευκαιρία για μια φορά στη ζωή δύο νικητών.

Οι λάτρεις της τέχνης μπορούν να κάνουν αίτηση για την αποκλειστική ευκαιρία να «κοιμηθούν» με τη Μόνα Λίζα και την Αφροδίτη της Μήλου ενώ θα κοιμηθούν κάτω από την εικονική γυάλινη πυραμίδα του Λούβρου. Συγκεκριμένα μέσα σε μια «μίνι πυραμίδα», ειδικά σχεδιασμένη για να γιορτάσει την 30η επέτειο του κτιρίου.

Το ντουέτο που θα κερδίσει, θα υποδεχτεί ένας ιστορικός τέχνης, ο οποίος θα τους πάρει σε μια περιήγηση, πριν απολαύσουν ένα απεριτίφ εμπνευσμένο από την Αναγέννηση ενώ θα ακούσουν τους ατμοσφαιρικούς ήχους της γαλλικής μουσικής σε δίσκους βινυλίου με άνεση στο σαλόνι. Τι καλύτερο από αυτό δηλαδή;

 

Η Αφροδίτη της Μήλου, η Ελληνίδα θεά της αγάπης και της ομορφιάς, θα «φιλοξενήσει» τους επισκέπτες και θα τους παραθέσει δείπνο σε μια τραπεζαρία δίπλα της, πριν οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίσουν μια οικεία ακουστική συναυλία στα πολυτελή διαμερίσματα του Ναπολέοντα Γ ‘. Μιλώντας για την ευκαιρία, η Anne-Laure Béatrix, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Λούβρου δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε αυτή τη μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για δύο άτομα να μείνουν μέσα στο μουσείο για μια ολόκληρη νύχτα, σε μια κρεβατοκάμαρα σε σχήμα πυραμίδας. Γνωρίζουμε ότι πολλοί άνθρωποι θα λάτρευαν την ευκαιρία να περιπλανηθούν μόνοι τους τη νύχτα μέσα στον Λούβρο και θέλουμε να είναι μια μαγική και αξέχαστη εμπειρία. Με την Airbnb, ελπίζουμε να ενθαρρύνουμε περισσότερους ανθρώπους να ανακαλύψουν πόσο πραγματικά εύκολα και προσβάσιμα μπορούν να γίνουν τα θαύματα της τέχνης.»

ΣΧΟΛΙΑ