Φοντάν με Καρότο και Καρύδα Recipe

Χρόνος προετοιμασίας 20 λεπτά

Υλικά

  • 500 gr. καρότα
  • 1 φλυτζάνι ζάχαρη άχνη
  • 200 gr. ινδοκάρυδο
  • 3 κουταλιές της σούπας λικέρ ή κονιάκ
  • 1 κουταλιά της σούπας ξύσμα πορτοκαλιού
  • Χυμό ενός πορτοκαλιού
  • Επιπλέον θα χρειαστείτε Καρύδα για την επικάλυψη

Οδηγίες

Βράζουμε τα καρότα να μαλακώσουν, τα πολτοποιούμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν σε τρυπητό.

  • Τα ανακατεύουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.
  • Πλάθουμε σε μπαλίτσες και τις «περνάμε» μέσα από την καρύδα και τα ακουμπάμε στα ειδικά χαρτάκια για φοντάν.

Τα βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσουν.

 

ΣΧΟΛΙΑ