Τυρόπιτα με κρέμα γάλακτος

Ψήνουμε για 30-40 λεπτά

Υλικά για 4 άτομα

  • 1 φύλλο σφολιάτας
  • 3 αβγά
  • 1  κρέμα γάλακτος
  • 100 γρ. γκούντα
  • 100 γρ. κασέρι
  • 100 γρ. φέτα
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  • Τρίβουμε σε ένα μπολ τα τυριά. Τη φέτα την τρίβουμε καλύτερα με το πιρούνι.
  • Βουτυρώνουμε μια ταρτιέρα και τοποθετούμε το φύλλο.
  • Το στρώνουμε να πάει παντού σε πάτο και πλαϊνά. Κόβουμε τα περισσεύματα.

Χτυπάμε αυγά, κρέμα και λίγο πιπέρι.

  • Ανακατεύουμε το μισό μίγμα με τα αβγά με τα τυριά. Το ρίχνουμε πάνω από το φύλλο.
  • Από πάνω, ρίχνουμε και το υπόλοιπο μίγμα αβγών.

Ψήνουμε για 30-40 λεπτά περίπου σε φούρνο προθερμασμένο στους 180 βαθμούς.

ΣΧΟΛΙΑ