Τορτελίνια με σάλτσα γιαουρτιού

Διακοσμείτε με φύλλα μαϊντανού

Υλικά για 2 άτομα

  • ½ κιλό ζυμαρικά τορτελίνια
  • ½ φλιτζάνι τσαγιού φρέσκο βούτυρο
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
  • 2 κεσεδάκια γιαούρτι
  • 2 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα
  • μαϊντανό

Εκτέλεση

  • Βάζετε σε μια κατσαρόλα νερό μέχρι τη μέση και μια κουταλιά της σούπας κοφτή αλάτι και το αφήνετε να βράσει.
  • Μόλις πάρει βράση, ρίχνετε τα τορτελίνια και ανακατεύετε.

Τα αφήνετε να βράσουν σε δυνατή φωτιά για 8 λεπτά και στη συνέχεια τα αποσύρετε από τη φωτιά και τα σουρώνετε.

  • Ζεματάτε το μισό βούτυρο με το σκόρδο και περιχύνετε τα μακαρόνια.
  • Προσθέτετε το γιαούρτι.

Ζεματάτε το υπόλοιπο βούτυρο με την πάπρικα και το ρίχνετε επάνω στα τορτελίνια.

Διακοσμείτε με φύλλα μαϊντανού.

ΣΧΟΛΙΑ