Σπιτικά σουφλεδάκια με τυρί

Είναι πανεύκολα

Υλικά συνταγής

  • 1 μισή κούπα αλεύρι, που φουσκώνει μόνο του
  • 1 κ.σ. Μπέικιν πάουντερ
  • 5 αυγά
  • 500 γρ. φέτα, σκληρή
  • 2 κ.σ. δυόσμο, ψιλοκομμένο
  • 250 γρ. μαργαρίνη σοφτ
  • 500 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό
  • Πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
  • Μισή κ.σ. ζάχαρη

Εκτέλεση συνταγής

  • Αρχικά, χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη, μέχρι να αφρατέψουν.
  • Στην συνέχεια, ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά και το αλεύρι και τα χτυπάμε όλα μαζί.
  • Προσθέτουμε το γιαούρτι και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε, μέχρι να γίνει η ζύμη αφράτη.

Αφού τρίψουμε τη φέτα, τη ρίχνουμε στο μίγμα μαζί με το δυόσμο και τα ανακατεύουμε με το κουτάλι.

Ρίχνουμε το μίγμα στη φόρμα ή σε ατομικές φορμίτσες.

Γεμίζουμε τη φόρμα μέχρι επάνω, γιατί δεν πρόκειται να φουσκώσει άλλο.

Τέλος, ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου, περίπου μισή ώρα.

ΣΧΟΛΙΑ