Σοκολατένιο κέικ ψυγείου χωρίς ζάχαρη

Γίνεται στο πι και φι και δεν χρειάζεται καν ψήσιμο

Υλικά

  • 400γρ. μπισκότα τύπου digestive
  • 120γρ. βερίκοκα αποξηραμένα, σε κυβάκια
  • 175γρ. κουβερτούρα
  • 150γρ. βούτυρο
  • 2 κουτ. σούπας μέλι

Διαδικασία

Σπάτε τα μπισκότα με τα χέρια. Προσθέτετε τα βερίκοκα και ανακατεύετε.

Λιώνετε σε μια κατσαρόλα την κουβερτούρα με το βούτυρο το μέλι και ανακατεύετε μέχρι τα υλικά να ομοιογενοποιηθούν.

Τα ρίχνετε στο μπολ με τα μπισκότα και τα βερίκοκα και ανακατεύετε.

Ρίχνετε το μίγμα σε μία φόρμα για κέικ, την οποία έχετε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και το αφήνετε όλο το βράδυ στο ψυγείο.

ΣΧΟΛΙΑ