Πανίνι με σπαράγγια και προσούτο

Υλικά για 1 άτομο

  • 60 γρ. σπαράγγια με κομμένες άκρες
  • 1 κ. σούπας μαγιονέζα light
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • 1 ψωμάκι πανίνι (85γρ.) κομμένο στη μέση
  • 1 φέτα (15γρ.) προσούτο
  • 1 φέτα τυρί με χαμηλά λιπαρά
  • 1/3φλ. baby ρόκα
  • λίγο ελαιόλαδο
 Εκτέλεση
  1. Πασπαλίστε τα σπαράγγια με λίγο λάδι και ψήστε τα ελαφρώς στο φούρνο.
  2. Ανακατέψτε τη μαγιονέζα και το σκόρδο σε ένα μικρό μπολ.
  3. Απλώστε τη μαγιονέζα μέσα στο ψωμάκι.
  4. Τοποθετήστε το τυρί, το προσούτο, τη ρόκα και τα σπαράγγια στο ψωμί.
  5. Ψήστε για λίγο στην τοστιέρα και σερβίρετε.

ΣΧΟΛΙΑ