Νόστιμο Κοτόπουλο α λα κρεμ και μουστάρδα

Γρήγορη η παρασκευή του

Υλικά:

  • 2 στήθη κοτόπουλου
  • 5 μανιτάρια φρέσκα
  • 1 κρεμμύδι
  • 1/2 ποτήρι άσπρο ξηρό κρασί
  • 300ml κρέμα γάλακτος
  • 2 κουταλιές γαλλική μουστάρδα
  • 2 – 3 κ.σ. ελαιόλαδο για το σωτάρισμα
  • ξερό βασιλικό
  • αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση:

  • Κόβουμε το κοτόπουλο σε κύβους και το σωτάρουμε στο ελαιόλαδο.
  • Προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και τα μανιτάρια σε φέτες.
  • Σβήνουμε με το κρασί κι αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
  • Προσθέτουμε τη μουστάρδα και στο τέλος την κρέμα γάλακτος.
  • Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα.
  • Πριν κατεβάσουμε από τη φωτιά ρίχνουμε το βασιλικό.

Πρόταση/Παρατήρηση: Σερβίρεται με ρύζι!
Πιστεύουμε να σας αρέσει! Καλή σας όρεξη.

ΣΧΟΛΙΑ