Μπρουσκέτες μήλου

Πασπαλίστε με το ινδοκάρυδο

Υλικά

  • 2 μήλα
  • χυμό, από 1-2 λεμόνια
  • 100 γρ. φιστικοβούτυρο
  • 1-2 κ.σ. ινδοκάρυδο
  • 1-2 κ.σ. κουβερτούρα, σε σταγόνες
  • 1-2 κ.σ. καρύδια, ψίχα, καβουρδισμένα και ψιλοκομμένα
  • 1-2 κ.σ. κουβερτούρα, σε σταγόνες
  • 1 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη
  • 1-2 κ.σ. σταφίδες, ξανθιά
  • 1 κ.γ. τζίντζερ, σε σκόνη

Εκτέλεση

  • Αφαιρούμε τον πυρήνα των μήλων με τον εκπυρηνωτή.
  • Κόβουμε τα μήλα σε λεπτές εγκάρσιες φέτες πάχους 1-1,5 εκ.
  • Μεταφέρουμε τις φέτες σε ένα μπολ και τις καλύπτουμε με νερό και χυμό από τα λεμόνια.
  • Αφήνουμε για 10 λεπτά στο μπολ και στη συνέχεια σκουπίζουμε καλά τις φέτες με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
  • Απλώνουμε τις φέτες στον πάγκο εργασίας μας και αλείφουμε κάθε φέτα με φιστικοβούτυρο
  • Τέλος, πασπαλίζουμε με το ινδοκάρυδο, τα καρύδια, τα δάκρυα σοκολάτας, την κανέλα, τη σταφίδα, το τζίντζερ και σερβίρουμε.

ΣΧΟΛΙΑ