Μπάρες σοκολάτας με κουάκερ

Κόβουμε σε τετράγωνα ή μακρόστενα κομμάτια

Υλικά 

  • 3/4 φλ. κουάκερ (75γρ. κουάκερ)
  • 150 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
  • 75 γρ. γλυκό κουταλιού πορτοκάλι ψιλοκομμένο

Εκτέλεση 

  • Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και ανακατεύουμε με το ψιλοκομμένο πορτοκάλι και το κουάκερ.
  • Βάζουμε το μείγμα ανάμεσα σε δύο φύλλα λαδόκολλας και παίρνουμε τον πλάστη ώστε να δώσουμε στο μείγμα ένα λείο και τετραγωνισμένο σχήμα πάχους 1 εκατοστού.

Όσο είναι μαλακό το μείγμα της σοκολάτας, αφαιρούμε το πάνω λαδόχαρτο και κόβουμε σε τετράγωνα ή μακρόστενα κομμάτια.

Τα χωρίζουμε αφού κρυώσουν λίγο.

ΣΧΟΛΙΑ