Κουλουράκια μήλου

Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 180 βαθμούς Κελσίου

Υλικά συνταγής

  • 2 μήλα κόκκινα
  • 3/4 ποτηριού του κρασιού ελαιόλαδο
  • 2 ποτήρια του κρασιού περίπου αλεύρι φαρινάπ
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1/2 κουταλιά του γλυκού κανέλα
  • 2 κουταλιές του γλυκού μέλι
  • 1/2 ποτήρι του κρασιού καρύδια ψιλοκομμένα

Εκτέλεση συνταγής

Αφαιρέστε τη φλούδα από τα μήλα.

Τρίψτε τα μήλα στον τρίφτη.

Τοποθετήστε τα μήλα σε ένα κατσαρολάκι με 5 κουτουταλιές της σούπας νερό.

  • Βράστε για περίπου 10 λεπτά έως ότου πολτοποιηθούν, τα μήλα σας.
  • Στη συνέχεια, προσθέστε το μέλι και την κανέλα και ανακατέψτε τα.
  • Αφού αφήσετε λίγο να κρυώσει το μείγμα, προσθέστε ελαιόλαδο, αλάτι, καρύδια και στο τέλος το αλεύρι για να ζυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά.

Πλάστε κουλουράκια σε ό,τι σχήμα θέλετε και τοποθετείστε τα σε προθερμασμένο φούρνο.

Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 180 βαθμούς Κελσίου για περίπου 25 λεπτά της ώρας.

ΣΧΟΛΙΑ