Η έκθεση «Ελλάδος Γεύση» έρχεται και το ταξίδι στην Ελλάδα ξεκινά!

Η έκθεση «Ελλάδος Γεύση» επιστρέφει για τρίτη χρονιά, φέτος από τις 10 ως τις 13 Μαΐου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και υπόσχεται ένα αξέχαστο ταξίδι στην Ελλάδα μέσα από την προβολή της γαστρονομίας, του τουρισμού & του πολιτισμού της!

Live εκδηλώσεις Μαγειρικής, Κεράσματα, Πολιτιστικές εκδηλώσεις, Τουριστικές προτάσεις για τις επόμενες αποδράσεις σας, παιδικές δραστηριότητες & εκθέματα από λαογραφικά μουσεία είναι λίγα μόνο από τα events – δράσεις που θα εντοπίσετε στην Παραδοσιακή Γειτονιά «Ελλάδος Γεύση» και θα γεμίσουν το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου με αρώματα, γεύσεις & εικόνα από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Η Παραδοσιακή Γειτονιά «Ελλάδος Γεύση» συμπεριλαμβάνει το Παντοπωλείο, το Παραδοσιακό Καφέ, την Πλατεία του χωριού και κάθε χρόνο ανανεώνεται με ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που τραβάει τα βλέμματα και γίνεται σημείο αναφοράς των επισκεπτών.

Επισκεφθείτε την Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» και γνωρίστε τους παραγωγούς με τα εξαιρετικά τους παραδοσιακά προϊόντα, οργανώστε την επόμενή σας εκδρομή στην Ελλάδα και ελάτε σε επαφή με το λαϊκό πολιτισμό.

Αν είστε επαγγελματίας και σας ενδιαφέρουν οι εμπορικές συναντήσεις με τους παραγωγούς επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ραντεβού για να επισκεφθείτε την exclusive area της Έκθεσης που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Επισκεφθείτε το www.elladosgefsi.gr για το πρόγραμμα και τις συμμετοχές.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε την αφίσα της έκθεσης

Ώρες λειτουργίας:
Πέμπτη 17.00-22.00
ΠΣΚ 10.30-22.00
Είσοδος: 3,00€

Χορηγοί επικοινωνίας : Real Fm, Real News, Real Taste, Real.gr

Facebook: https://www.facebook.com/elladosgefsi/
Instagram: https://www.instagram.com/elladosgefsi/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCbS6iYoRNATIB__HLtfiofg
Flickr: https://www.flickr.com/photos/[email protected]/

Δείτε εδώ το τηλεοπτικό σποτ της Έκθεσης: https://www.youtube.com/watch?v=l3HUlQzfc2s

Πηγή: Real News – Κοινωνία

ΣΧΟΛΙΑ