Στον ανακριτή οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 89χρονης στη Σητεία

Κατέληξε από εγκεφαλική αιμορραγία από τα χτυπήματα των δραστών

Το κατώφλι του ανακριτή Λασιθίου αναμένεται να περάσουν στις 11 το πρωί οι τέσσερις δράστες προκειμένου να απολογηθούν για τον θάνατο της 89χρονης στη Σητεία, η οποία κατέληξε λίγες ημέρες αργότερα από εγκεφαλική αιμορραγία που της προκάλεσαν τα χτυπήματα των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι τέσσερις άνδρες – ηλικίας 26, 32, 37 και 40 χρόνων – οδηγήθηκαν την Παρασκευή ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος τους άσκησε ποινικές διώξεις.

Σήμερα οι τέσσερις άνδρες αναμένεται να απολογηθούν αν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ενδέχεται να ζητήσουν αναβολή.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικές Αρχές, έπειτα από έρευνα βρέθηκαν στα ίχνη των τεσσάρων ανδρών και τους συνέλαβαν στα σπίτια τους στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στις περιοχές των Καμινίων, Αγίας Τριάδας και Καταυλισμό.

Η ληστεία είχε γίνει τον περασμένο Φεβρουάριο και στη διάρκειά της η άτυχη ηλικιωμένη κακοποιήθηκε βάναυσα από τους δράστες, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την προχωρημένη ηλικία της αποφάσισαν να επιτεθούν στο πρατήριο υγρών καυσίμων που διατηρούσε η 89χρονη γυναίκα.

Η ηλικιωμένη, μετά την απομάκρυνση των δραστών από το βενζινάδικο ειδοποίησε τους συγγενείς της και στη συνέχεια ενημερώθηκαν και οι Αρχές που ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Την επομένη ημέρα, όμως, η 89χρονη ένιωσε έντονη αδιαθεσία και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της Σητείας από συγγενείς της όπου και εξέπνευσε. Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια από τη νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε η ηλικιωμένη πρατηριούχος είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

ΣΧΟΛΙΑ