Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020
9.7 C
Πάτρα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κάτοικοι του Χονγκ Κονγκ διαδηλώνουν κατά των σχεδίων της κυβέρνησης Crypto: ΗΠΑ και Γερμανία κατασκόπευαν 120 χώρες για 40 χρόνια – Κοριοί και στην Ελλάδα Αίτημα επιστροφής της προτομής του Κ. Παλαμά στην Πάτρα Η Ελλάδα μπαίνει σε έναν νέο αναπτυξιακό κύκλο «ΟΑΕΔ… μεταναστών»: Το σχέδιο για αγροτικές δουλειές σε χιλιάδες αλλοδαπούς Πέμπτοι οι Μόλβαλης και Τσιρίκος στις συγχρονισμένες καταδύσεις 10μ. της Μαδρίτης Στις Βρυξέλλες από Δευτέρα ο Βαρβιτσιώτης 8ο Διεθνές Συνέδριο Μικρο/Νανοεπιστημών και Νανοτεχνολογίας στην Πάτρα 2η σύλληψη για το ερωτικό βίντεο του υποψήφιου δημάρχου του Παρισιού Πάτρα: “Πέταξε το βρέφος στη θάλασσα και πήγε να ξαπλώσει…”! Προμηθέας – ΑΕΚ 57 – 61 – Ήττα στις λεπτομέρειες για την ομάδα της Πάτρας στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος Αντιπαράθεση Σκουρλέτη – Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Σουηδία:Όλο και περισσότεροι αντικαθιστούν κάρτες & ταυτότητες με μικροτσίπ στο χέρι vid

Χιλιάδες πολίτες της Σουηδίας επιλέγουν να εμφυτεύσουν κάτω από το δέρμα τους μικροτσίπ, στο μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού, αντικαθιστώντας τα δελτία της ταυτότητάς τους και τις πιστωτικές τους κάρτες. Τα τσιπ εμφυτεύονται μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη, και με αυτό τον τρόπο οι Σουηδοί αντικαθιστούν όλες τις βασικές κάρτες, καθώς χρησιμοποιούν τεχνολογία επικοινωνίας κοντινού πεδίου.

Η Μαριάν Χέρνβαλ, ειδική εμπειρογνώμονας για το διαδίκτυο που χρησιμοποιεί τη νέα τεχνολογία ανέφερε «Το έχω συνέχεια μαζί μου και αυτό είναι το καλό. Δεν μπορώ να το χάσω. Μπορώ να μπαίνω στο χώρο εργασίας μου πάντα ακόμα και αν έχω ξεχάσει την κάρτα εισόδου». «Και αυτά τα τσιπ μπορούν να χακαριστούν, αλλά δυσκολότερα, λόγω του μικρού μεγέθους τους. Το τοποθετήσαμε πίσω από έναν φυσικό τοίχο. Και περιορίσαμε έτσι το φάσμα» δήλωσε ο Γιόβαν Όστερλουν της εταιρείας κατασκευής των εμφυτευμάτων. Όπως υποστηρίζει η wavy.com, το εμφυτεύσιμο τσιπ κάνει πάταγο στη Σουηδία με αποτέλεσμα η βασική εταιρεία που τα παρέχει να μη μπορεί να ανταποκριθεί στα αιτήματα.

ΣΧΟΛΙΑ