Πυροβόλησαν χορεύτρια σε γάμο επειδή σταμάτησε το χορό

Eνα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο σε γάμο στην Ινδία.

Σε βίντεο, που κυκλοφορεί στο ίντερνετ, εμφανίζεται η 22χρονη χορεύτρια Χίνα να χορεύει στον γάμο της κόρης ενός ηγέτη χωριού στη βόρεια επαρχία Ουτάρ Πραντές, όταν κάποιος από το κοινό άνοιξε πυρ εναντίον της.

Η 22χρονη, χορεύει μαζί με μία συνάδερφό της, η οποία, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, λέγεται Νάινα. Κάποια στιγμή, το τραγούδι σταματά και οι δύο κοπέλες σταματούν με τη σειρά τους να χορεύουν. Το κοινό, όμως, αρχίζει να αποδοκιμάζει.

Τότε, ακούγεται ένας πυροβολισμός, κανείς, ωστόσο, δεν αντιδρά. Οι δύο κοπέλες, κατόπιν, γυρίζουν και μιλούν σε κάποιον, που δεν φαίνεται στο βίντεο. Σύμφωνα με την ινδική ιστοσελίδα NDTV, ακούγεται κάποιος να λέει «θα πέσουν πυροβολισμοί» και τότε μια άλλη φωνή λέει: «Αδερφέ, πρέπει να πυροβολήσεις». Ακολουθεί δεύτερος πυροβολισμός, με τη Χίνα να πιάνει το πρόσωπό της και να πέφτει στη σκηνή.

Η 22χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, με μια πληγή στο σαγόνι της, αλλά, πλέον, δεν κινδυνεύει η ζωή της. Στο απίστευτο περιστατικό, δε, τραυματίστηκαν και δύο συγγενείς του γαμπρού, με τους συγγενείς του να κάνουν την αναφορά στην αστυνομία, λέγοντας πως αυτοί που άνοιξαν πυρ ήταν συγγενείς του πατέρα της νύφης, οι οποίοι και συνελήφθησαν λίγες μέρες μετά.

ΣΧΟΛΙΑ