Ο Γουίλιαμ προπονείται για βασιλιάς:Oι μυστικές συσκέψεις

Μπορεί η βασίλισσα Ελισάβετ να χαίρει άκρας υγείας στα 93 της, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι στο παλάτι δεν προπονούνται ήδη για την κατάσταση που θα διαδεχτεί τον θάνατό της.

Αν και όλοι εύχονται να ζήσει πολλά χρόνια ακόμα, η βιολογική φθορά δεν είναι δυνατόν να αποφευχθεί και αργά ή γρήγορα το μοιραίο θα συμβεί.

Ο Γουίλιαμ προπονείται για βασιλιάς: Oι μυστικές συσκέψεις και η περιουσία των 20 εκατ. δολαρίων

Τι θα συμβεί όμως μετά τον θάνατο της βασίλισσας;

Όπως αναφέρει η Daily Star, η βρετανική βασιλική οικογένεια βρίσκεται σε πυρετό διεργασιών για την επόμενη μέρα στο παλάτι.

Μάλιστα, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι όλο το βάρος έχει πέσει στον πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος βρίσκεται ήδη σε διαδικασία ανάληψης καθηκόντων.

Συγκεκριμένα, μετά τον θάνατο της βασίλισσας θα ενθρονιστεί ο Κάρολος και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα γίνει «Δούκας της Κορνουάλης» και θα περάσει στα χέρια του η περιουσία αξίας  1 δισεκατομμυρίου στελρλίνων του δουκάτου.

Οι μυστικές συναντήσεις για την προετοιμασία του Γουίλιαμ για τη αλλαγή ρόλου του, έχουν ήδη ξεκινήσει, με την τελευταία συνάντηση να έχει γίνει την εβδομάδα που πέρασε.

Η τεράστια περιουσία του Δουκάτου

Όταν ο Κάρολος στεφθεί μονάρχης,  το δουκάτο της Κορνουάλης  θα περάσει στον Γουίλιαμ.

Μιλάμε για μια περιουσία 134.000 στρεμμάτων γης σε περισσότερες από 23 κομητείες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

prince williams

Μόνο πέρυσι ο Κάρολος κέρδισε 20 εκατομμύρια στερλίνες από την οποία χρηματοδότησε φιλανθρωπικές και προσωπικές δραστηριότητες, αλλά έδωσε μερίδιο και στους γιους του.

ΣΧΟΛΙΑ