Λίλι Κόλινς – Μισέλ Ομπάμα: Φίλες δι’ αλληλογραφίας

H ηθοποιός Λίλι Κόλινς, κόρη του διάσημου μουσικού Φιλ Κόλινς μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram τον ενθουσιασμό της, επειδή έλαβε μία ξεχωριστή επιστολή.

«Δεν το πιστεύω ότι έλαβα επιστολή από κάποια που σέβομαι βαθύτατα και θαυμάζω» ανέφερε η Κόλινς σε λεζάντα σε βίντεο που ανήρτησε. «Είναι απολύτως επικό. Είμαι σε πλήρες σοκ, αλλά απλά έπρεπε να το μοιραστώ!» είπε, σύμφωνα με το CNN.

Η Λίλι Κόλινς στη συνέχεια διάβασε ένα γράμμα που παρέλαβε από την πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα. Εν μέσω συγγραφής των απομνημονευμάτων της η σύζυγος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, έγραψε επιστολή για να ευχαριστήσει την Κόλινς για το βιβλίο της «Unfiltered: No Shame, No Regrets, Just Me by Lily Collins».

«Αγαπητή Λίλι: Σου γράφω για να σε ευχαριστήσω για το αντίγραφο του νέου σου βιβλίου που μου έστειλες. Το δώρο ήταν τόσο ωραία χειρονομία και ανυπομονώ να μοιραστώ το βιβλίο με τις κόρες μου» έγραψε η Μισέλ Ομπάμα.

«Η έκρηξη υποστήριξης που έλαβα από γυναίκες σε ολόκληρη τη χώρα συνεχίζει να με εκπλήσσει και να με γεμίζει μεγάλη αίσθηση ελπίδας για το κοινό μέλλον μας» τόνισε.

Η Λίλι Κόλινς, το βιβλίο δοκιμίων της οποίας, εξετάζει τα πάντα, από το θέμα της αυτοπεποίθησης μέχρι την τεταμένη σχέση με τον πατέρα της, Φιλ Κόλινς, ανάρτησε επίσης φωτογραφία της επιστολής. «Δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει αυτό για μένα», γράφει η Κόλινς στη λεζάντα. «Και αυτό το γραμματόσημο Wonder Woman είναι τα πάντα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: Real News – Lifestyle

ΣΧΟΛΙΑ