Κάλεσαν και ταξιδιώτες από το μέλλον στο μνημόσυνο του Στίβεν Χόκινγκ

Ο Στίβεν Χόκινγκ δεν απέκλεισε τη δυνατότητα του ταξιδιού στον χρόνο. Η οικογένειά του και το ίδρυμα που φέρει το όνομά του φαίνεται πως συμμερίζεται αυτή την άποψη.

Ετσι, προσκάλεσαν ακόμη και ταξιδιώτες από το μέλλον, στο μνημόσυνο του Χόκινγκ που θα γίνει στις 15 Ιουνίου, στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ. Εκείνοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την τελετή, μπορούν να κάνουν αίτηση έως τις 15 Μαΐου. Οσοι συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα, μπορούν να δηλώσουν ως ημερομηνία γέννησής τους οποιαδήποτε ημερομηνία έως στις 31 Δεκεμβρίου 2038, σύμφωνα με το BBC και το Reuters.

Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι τεράστιο. Μέσα σε 24 ώρες από την έναρξη των αιτήσεων στις 9 Μαΐου, περίπου 12.000 άνθρωποι από τουλάχιστον 50 χώρες έκαναν αίτηση για εισιτήρια, από τις ΗΠΑ και τη Βολιβία ως την Κίνα και τη νήσο Τουβαλού στο νότιο Ειρηνικό.

Και ίσως ανάμεσά τους να είναι κάποιος από το… μέλλον. «Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την πιθανότητα του ταξιδιού στο χρόνο, καθώς προς μεγάλη ικανοποίησή μας δεν έχει αποδειχθεί το αντίθετο μέχρι σήμερα. Όλα τα πράγματα είναι δυνατά, έως ότου αποδειχθεί αλλιώς», δήλωσε εκπρόσωπος του Ιδρύματος Στίβεν Χόκινγκ.

Πηγή: ΑΠΕ

 

ΣΧΟΛΙΑ