Η Ζένια Μπονάτσου για τις νομικές διαδικασίες για την περιουσία της Λάσκαρη

Η Ζένια Μπονάτσου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, και μίλησε για τον πατέρα της, αλλά και την κόντρα με τη θεία της Μαρία Ελένη και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

«Πολλές φορές έχει τύχει να πω την λέξη μπαμπάς πάνω στην κουβέντα και να μου φανεί περίεργο γιατί δεν την λέω συχνά. Όχι ότι δεν μου λείπει και δεν με στεναχωρεί, αλλά είναι πια πιο ισορροπημένο γιατί αντιλαμβάνεσαι τον κύκλο της ζωής. Η μαμά μου ήταν σε μια άσχημη κατάσταση εκείνο τον καιρό και ήταν λογικό. Νομίζω πως εγώ ήμουν αυτή που καθόμουν και την καθησύχαζα πολλές φορές».

«Δεν ανοίγουν οι πόρτες επειδή είμαι η κόρη του Μπονάτσου, ή η εγγονή της Λάσκαρη. Έχω φάει πολλές απορρίψεις σε οντισιόν, σε βιογραφικά που δεν μου έχουν απαντήσει καν» είπε μιλώντας για το πώς την αντιμετωπίζουν στη δουλειά.

Για την κόντρα που έχει η μητέρα της, Μάρθα Κουτουμάνου, με την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, η Ζένια Μπονάτσου ανέφερε:

«Φυσικά και με ενόχλησε, γι’ αυτό και πήρα απόσταση από όλο αυτό. Το θέμα είναι να μη βγαίνει τίποτα στη δημοσιότητα, δεν υπάρχει λόγος. Συνεχίζουν οι νομικές διαδικασίες, υπάρχει ένας δρόμος που δεν ξέρουμε πού τελειώνει».

Κεντρική φωτο: NDP

ΣΧΟΛΙΑ