Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Δεν συμφωνώ πάντα με ό,τι κάνει o πατέρας μου»

Aπαντά για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον πατέρα της και τον Ποσ. Γιαννόπουλο

Το απόγευμα της Παρασκευής (14/2), η Ελεωνόρα Ζουγανέλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και απάντησε, μεταξύ άλλων, για την κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στον πατέρα της και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η ίδια δεν συμφωνεί με αυτό που έκανε ο μπαμπάς της.

«Δεν σημαίνει ότι επειδή είναι πατέρας κάνει πάντα το σωστό. Σαφώς και είναι μπαμπάς μου κι έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει, αλλά δεν είμαι πάντα σύμφωνη σε ό,τι κάνει, όπως φαντάζομαι δεν είναι κι αυτός πάντα σύμφωνος σε ό,τι κάνω εγώ. Και αυτή είναι η ομορφιά. Οι άνθρωποι τελικά μεγαλώνουμε εκεί που μεγαλώνουμε και το πώς μεγαλώνουμε, αλλά πραγματικά ο κάθε ένας έχει άλλη λογική. Αυτό είναι οικογένεια αληθινή. Να έχεις ένα περιβάλλον, να μπορείς να μεγαλώσεις με μια υγεία και με αγάπη και φροντίδα και από εκεί και πέρα να αναπτύξεις τα δικά σου πράγματα» τόνισε η τραγουδίστρια.

 

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό ο στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, όπου μεταξύ άλλων χαρακτήρισε την Ελεονώρα Ζουγανέλη ως «υπερεκτιμημένη». Ακούγοντας αυτά τα λόγια ο πατέρας της Ελεονώρας, Γιάννης Ζουγανέλης, έγινε έξαλλος και μιλώντας σε τηλεοπτική κάμερα χαρακτήρισε τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο ως «τίποτα».

ΣΧΟΛΙΑ