Απίστευτο: Vegan έπεσε σε βαριά κατάθλιψη γιατί έφαγε κοτόπουλο από λάθος στην παραγγελία

Μια γυναίκα από το Νότιγχαμ της Βρετανίας αρρώστησε και έπεσε σε βαριά κατάθλιψη, όταν ανακάλυψε ότι είχε γίνει λάθος στην παραγγελία της και αντί για vegan χάμπουργκερ έφαγε… κοτόπουλο!

Η 27χρονη Νικ Κεντ πήγε μαζί με την αδερφή της στα KFC και παρήγγειλε ένα vegan χάμπουργκερ. Η αδερφή της, δε, που δεν είναι χορτοφάγος, πήρε ένα με κοτόπουλο και τυρί. Πήραν, λοιπόν, το φαγητό τους και πήγαν στο σπίτι.

Όταν, όμως, κάθισαν να φάνε, η Νικ ανακάλυψε το μοιραίο λάθος…

BKKJ🇳🇿🇹🇭@covertjay

I was vegetarian for 7 years and never set foot in a fast food joint. Its KFC’s mistake, but underpaid teenagers make mistakes. Why would you go in? KFC forced to apologise for serving chicken burgers to vegans.https://www.newshub.co.nz/home/lifestyle/2020/01/we-re-only-human-kfc-forced-to-apologise-for-serving-chicken-burgers-to-vegans.html 

via @GoogleNews

‘We’re only human’: KFC forced to apologise for serving chicken burgers to vegans | Newshub

Several vegan customers have been left horrified after receiving regular chicken.

newshub.co.nz

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη BKKJ🇳🇿🇹🇭

Μόλις δάγκωσε το μπέργκερ κατάλαβε αμέσως ότι έχει κοτόπουλο, με αποτέλεσμα να πάθει σοκ!

«Είμαι vegan πέντε χρόνια, οπότε γνωρίζω πολύ καλά ποια προϊόντα παρασκευάζονται από φυτικά προϊόντα και ποια όχι. Ένιωθα τη σάρκα να κατεβαίνει στον οισοφάγο μου», δήλωσε η 27χρονη, η οποία, μάλιστα, αρρώστησε στην κυριολεξία και έπεσε σε βαριά κατάθλιψη!

«Ένιωθα άρρωστη. Ήταν θλιβερή στιγμή. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έφαγα κρέας για τελευταία φορά και έχω ξεσυνηθίσει. Πήγα να βουρτσίσω τα δόντια μου κατευθείαν», τόνισε και συμπλήρωσε: «Ένιωσα ωραία όταν έμαθα ότι το KFC παίρνει μια πρωτοβουλία για τα vegan άτομα. Σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραία να πηγαίνω να τρώω εκεί με την οικογένειά μου. Τώρα νιώθω απογοήτευση».

 Το φοβερό είναι, δε, το χάμπουργκερ είχε και τυρί, με την κοπέλα να έχει δυσανεξία στη λακτόζη, οπότε καταλαβαίνετε τι πέρασε!

Μετά την έκταση που πήρε το θέμα στο Νότιγχαμ, εκπρόσωπος των KFC ζήτησε συγγνώμη για το λάθος, επιστρέφοντας τα χρήματα στη Νικ και κερνώντας την ένα πραγματικό vegan χάμπουργκερ.

ΣΧΟΛΙΑ