Αγωνία για παίκτρια της Εθνικής Ελβετίας που αγνοείται στη λίμνη Κόμο

Επειτα από ένα ατύχημα στην κολύμβηση

Η Φλοριάνα Ισμαϊλι, παίκτρια της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου της Ελβετίας αγνοείται έπειτα από ατύχημα στη Λίμνη Κόμο. Αυτό αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Γιουνγκ Μπόις.

«Έχουμε ενημερωθεί ότι η παίκτριά μας Φλοριάνα Ισμαΐλι αγνοείται από το απόγευμα του Σαββάτου στη Λίμνη Κόμο έπειτα από ένα ατύχημα στην κολύμβηση. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται. Ανησυχούμε ιδιαίτερα και δεν έχουμε λάβει διαβεβαιώσεις ότι όλα θα πάνε καλά»  αναφέρεται στην ανακοίνωση, όπου ο σύλλογος προσθέτει ότι βρίσκονται σε στενή επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειας.

Η Ισμαΐλι ήταν αρχηγός στη Γιουνγκ Μπόις ενώ έπαιζε στην Εθνική Ελβετίας από το 2014. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, η Ισμαΐλι αποφάσισε να περάσει μία ήρεμη ημέρα δίπλα στη λίμνη μαζί με μία συμοπαίκτρια και νοίκιασαν ένα φουσκωτό. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κοπέλα βούτηξε στο νερό αλλά ποτέ δεν βγήκε στην επιφάνεια. Αμέσως σήμανε συναγερμός και δύτες ερευνούν την περιοχή χωρίς αποτέλεσμα. Η έρευνα διεκόπη το βράδυ ενώ άρχισαν και πάλι το πρωί της Κυριακής.

ΣΧΟΛΙΑ