Έφτιαξαν επίτηδες το χειρότερο Airbnb και ο κόσμος έκανε ουρά για να το νοικιάσει

Μια ομάδα φίλων έβαλε σκοπό να δημιουργήσει το «χειρότερο Airbnb του κόσμου», ακόμα κι έτσι όμως τα αιτήματα για ενοικίαση έπεσαν βροχή.

Οι Rhys Simmons, Jamie Kamaz και Hitchin έχουν ένα κανάλι στο YouTube (Passion Squad), όπου ανεβάζουν τις φάρσες, τις πλάκες και τα άλλα καμώματά τους.

Αυτή τη φορά έβαλαν τη γνωστή πλατφόρμα βραχυχρόνιας ενοικίασης στο στόχαστρο, αφήνοντας ένα στρώμα και ένα κομοδίνο στη μέση ενός λιβαδιού στο Λονδίνο. Οι μόνες παροχές ήταν ένα φως και δύο ποτήρια με νερό.

 Για να κάνουν το πράγμα ακόμα καλύτερο, όλα τα υπάρχοντα με τα οποία έστησαν το Airbnb τους ήταν πράγματα που βρήκαν να διατίθενται δωρεάν στο Facebook Marketplace.

Κι ενώ πίστευαν πως το μέρος τους θα περνούσε απαρατήρητο, άρχισαν να καταγράφουν ένα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από πλευράς κόσμου. Αν σκόπευαν μάλιστα να προχωρήσουν με την «επένδυσή» τους, θα είχαν βγάλει σίγουρα αρκετά λεφτά.

«Με μεγάλη μας έκπληξη, όταν ανεβάσαμε αυτό το πράγμα στην Airbnb, είχαμε ένα τρελό ενδιαφέρον από κόσμο που ήθελε να έρθει και να μείνει στον χώρο μας», δήλωσε ο Rhys από το ανατολικό Λονδίνο.

«Αυτό ήταν ένα τρελό κατόρθωμα. Να φτιάξεις το χειρότερο Airbnb του κόσμου και να έχεις όλα αυτά τα αιτήματα, αυτό είναι κάτι που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ»…

 

ΣΧΟΛΙΑ