Συνελήφθη ο λαθροθήρας που πυροβόλησε κατά μέλους της ΟΙΚΙΠΑ στη λιμνοθάλασσα Καλογριάς

Εντοπίστηκε σε χωριό της Δυτικής Αχαϊας

Συνελήφθη χθες το απόγευμα, σε χωριό της Δυτικής Αχαϊας, ο 33χρονος ο οποίος την Πέμπτη πυροβόλησε κατά τεσσάρων ατόμων, ανάμεσά τους και μέλος της ΟΙΚΙΠΑ, στη λιμνοθάλασσα Πρόκοπου στην Καλογριά.

Τα τέσσερα άτομα βρίσκονταν στο σημείο προκειμένου να εντοπίσουν λαθροκυνηγούς, όταν ο 33χρονος, επιβαίνοντας σε τζετ σκι, πυροβόλησε εναντίον τους και στη συνέχεια διέφυγε. Από τους πυροβολισμούς ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την σύλληψη του δράστη:

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 33χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών, παράνομη οπλοχρησία και παράνομη θύρα.

Πιο συγκεκριμένα, στις 26-12-2019 το απόγευμα, στην Λιμνοθάλασσα Προκοπού Καλογριάς, της Δυτικής Αχαΐας, ο 33χρονος επιβαίνοντας σε τζετ σκι πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, εναντίον τεσσάρων ατόμων, που βρίσκονταν στο σημείο, προκειμένου να εντοπίσουν λαθροκυνηγούς πτηνών.

Μετά τον πυροβολισμό ο δράστης διέφυγε με το τζετ σκι, ενώ δεν δηλώθηκε στους αστυνομικούς τραυματισμός από τους τέσσερις παθόντες. Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας εντόπισαν τον 33χρονο, σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

ΣΧΟΛΙΑ