Σοκ στο Λατίφι: Τηλεφώνησε στο γιο του και την αστυνομία, τη σκότωσε και αυτοκτόνησε(ΝΕΟ)

“Θα τη σκοτώσω και θα σκοτωθώ” τα τελευταία λόγια του 82χρονου

Νεότερη ενημέρωση 09.10΄

Με τα πιο μελανά χρώματα γράφτηκε ο επίλογος της κοινής του ζωής για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στο Λατίφι Αμαλιάδας.

Ο 82χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με περίστροφο την 74χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια, έστρεψε την κάνη πάνω του και πυροβόλησε, βάζοντας έτσι τέλος και στη δική του ζωή…

Τα όσα συνέβησαν περίπου στις έξι τα ξημερώματα στο σπίτι της οικογένειας, πίσω ακριβώς από την επιχείρηση – σήμα κατατεθέν, που διατηρούσαν χρόνια στην περιοχή και συνέχιζε ο γιος τους, ήταν προαποφασισμένα.

Ο ηλικιωμένος λίγο πριν τις έξι, κάλεσε στο τηλέφωνο του γιο του και τον ενημέρωσε για το τι θα επακολουθούσε. Έκλεισε το τηλέφωνο και στη συνέχεια ενημέρωσε ο 82χρονος και την Αστυνομία.

Τα επόμενα λεπτά, ακολούθησε ο ήχος από τους δύο πυροβολισμούς… Και μετά σιωπή…

Πέρασαν λίγα λεπτά έως ότου ο γιος και οι αστυνομικοί βρουν νεκρούς τους δύο ηλικιωμένους. Και αυτό γιατί η οικογένεια διατηρούσε και δεύτερο σπίτι στην Αμαλιάδα και πρώτα όλοι κατευθύνθηκαν προς τα εκεί.

Είχαν προβλήματα υγείας

Το ηλικιωμένο ζευγάρι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και αυτά φαίνεται πως οδήγησαν στην απόφαση του ηλικιωμένου άντρα να βάλει τέλος στη ζωή τους. Είναι μια πραγματικά τραγική στιγμή που ο ένας αποφασίζει και για τους δύο… Κανείς δεν ξέρει, αν και η σύζυγος επιθυμούσε να είχαν αυτό το κοινό τέλος… Το μόνο βέβαιο είναι πως η ζωή τους ένωσε με μια κοινή μοίρα έως το φινάλε…

Το τηλεφώνημα πριν το τέλος: “Θα τη σκοτώσω και θα σκοτωθώ”

Ο ηλικιωμένος είχε προσχεδιάσει τα όσα ακολούθησαν. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr λίγο πριν τις έξι το πρωί κάλεσε στο τηλέφωνο το γιο του για να τον ενημερώσει και έπειτα πήρε την Αστυνομία. “Είμαστε άρρωστοι, θα τη σκοτώσω και θα σκοτωθώ” φέρεται να είπε στα τελευταία του λόγια… Έπειτα πάτησε τη σκανδάλη…

 

Πρώτη ενημέρωση 08.47΄

Είναι πραγματικά σοκαριστικά τα όσα έχουν γίνει γνωστά στην περιοχή Λατίφι Αμαλιάδας την τελευταία ώρα.

Ηλικιωμένο ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του, πίσω από την επιχείρηση που διατηρεί η οικογένεια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο γιος τους, τους αναζητούσε από τα ξημερώματα της Παρασκευής και τους βρήκε νεκρούς λίγο πριν τις εφτά το πρωί.

Με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας, ο ηλικιωμένος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Φέρεται να σκότωσε τη σύζυγό του με περίστροφο και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο το ζευγάρι να είχε αποφασίσει – έστω και με αυτό τον τρόπο – να φύγει μαζί από τη ζωή.

Ο άντρας ήταν 80 ετών και η γυναίκα 74.

ΣΧΟΛΙΑ