«Πόλεμος» ΤΕΡΝΑ – ΑΚΤΩΡΑ για το ηλεκτροκίνητο τρένο στην Αχαϊα

Με φόντο τη διπλή ανατροπή στο μειωδότη για το Κιάτο – Ροδοδάφνη

Ο διαγωνισμός για την ηλεκτροκίνηση στο σιδηροδρομικό τμήμα Κιάτο-Ροδοδάφνη συνεχίζει να προκαλεί συγκρούσεις …μεγατόνων.

Στο συγκεκριμένο διαγωνισμό είχε μειοδοτήσει η ΑΚΤΩΡ με 53,83%, στη συνέχεια η αρμόδια επιτροπή την έκρινε τον ΑΚΤΩΡΑ έκπτωτο λόγω απουσίας εμπειρίας σε συγκεκριμένο επίπεδο του διαγωνισμού και ανακήρυξε την ΤΕΡΝΑ μειοδότρια. Ο ΑΚΤΩΡ  κατόπιν ένστασης και προσκόμισης εγγράφων, επανέκτησε το προβάδισμα στη δημοπράτηση.

Τώρα, το ζητούμενο είναι η αντίδραση από την πλευρά της  ΤΕΡΝΑ Αυτό που φαίνεται είναι ότι η διαγωνιστική διαδικασία θα καθυστερήσει χρονικά την ώρα που μιλάμε για ένα έργο κρίσιμο για να φτάσει το ηλεκτροκίνητο τρένο μέχρι την Αχαϊα για πρώτη φορά.

Όπως επισημαίνουν παράγοντες της αγοράς εντύπωση προκαλεί η αλλαγή στάσης συγκεκριμένου μέλους της Επιτροπής στο διαγωνισμό αναφορικά με την προσκόμιση εγγράφων από την ΑΚΤΩΡ σε ένα έργο που κηρύχθηκε έκπτωτη μετά την εξέταση του φακέλου.

Όπως λένε, είναι εντυπωσιακό την ώρα που Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος διατήρησαν την ίδια στάση, ένα άλλο μέλος να αλλάξει την ψήφο του και με αυτό τον τρόπο να κρίνει την έκβαση του διαγωνισμό.

Η συνέχεια αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην «επιχειρηματική αρένα».

ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ypodomes.com

ΣΧΟΛΙΑ