ΠΑΤΡΑ : Έτσι έκλεψαν την γλάστρα στην Ρήγα Φεραίου – ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ

Η κάμερα κλειστού κυκλώματος δείχνει πως εκλάπη η γλάστρα βάρους εκατοντάδων κιλών από την Ρήγα Φεραίου 114   τα ξημερώματα της 25/06/2020! Στη 01:16 περίπου,εισήλθε επαγγελματικό φορτηγό όχημα με γερανό (παπαγαλάκι) και δυο άτομα έκλεψαν ενώπιον των περαστικων,ανενόχλητοι,μασίφ σιδερένια βαρους 350 κιλών γλάστρα του δήμου η οποια αποτελεί δημόσια περιουσία όλων και βρισκόταν στον χώρο τουλάχιστον μια δεκαετία. Το οπτικό υλικό κατατέθηκε στην ασφάλεια.το όχημα εφυγε ανενόχλητο από την οδό Πατρεως προς την οδό Αγίου Ανδρεου.

Το περιστατικό αυτό έρχεται να πλαισιώσει την κλοπή της ιστορικής αξίας σιδερένιας πόρτας του Αρσακείου σχολείου που συνέβη πριν από λίγο καιρό στην πόλη μας (αν και εκεί φέρει ευθύνη η εργολαβος που θα λογοδοτήσει).

Να θυμίσουμε ότι για το συμβάν εξέδωσε ανακοίνωση και η δημοτική αρχήη οποία όπως αναφέρει  εκφράζει τη λύπη, αλλά και την αγανάκτησή της για το συγκεκριμένο περιστατικό, ενώ η αρμόδια Αντιδημαρχία έχει προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, ζητώντας τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Είναι απαράδεκτο κάποιοι ανεύθυνοι να καταστρέφουν έργα που γίνονται για την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των δημοτών μας.

Η Δημοτική Αρχή απευθύνει για μια ακόμα φορά έκκληση στους δημότες, στους αρμόδιους φορείς και στις Αρχές, να προστατεύσουν την περιουσία του Δήμου, που είναι περιουσία του Πατραϊκού λαού».

δειτε βιντεο

 

ΣΧΟΛΙΑ