Πάτρα: Πλήθος κόσμου για το στερνό «αντίο» στον Δημήτρη Βασιλακόπουλο (pic&vid)

Στις 2.00 η κηδεία του Νίκου Ρόδη

ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 11.21′

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε στο ιερό ναό του Παντοκράτορα στην Πάτρα η κηδεία του  άτυχου καθηγητή Δημήτρη Βασιλακόπουλου, ο οποίος ήταν ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου, που το μεσημέρι της Δευτέρας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βγήκε από το δρόμο ενώ εκινείτο στην καρμανιόλα της Πατρών – Πύργου στο ύψος των Καμινίων, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του αυτός και ο συνοδηγός Νίκος Ρόδης , ενώ τραυματίστηκαν ακόμα ένας άντρας και μία γυναίκα, όλοι τους εκπαιδευτικοί .

kideia kideia1 kideia2 kideia3

Στη κηδεία παραυρέθηκαν συνάδελφοι εκπαιδευτικοί του Δημήτρη Βασιλακόπουλου, αντιπροσωπεία της ΕΛΜΕ, συγγενείς και φίλοι. Το παρών έδωσε και η Υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη.

Η νεκρώσιμη ακολουθία για την ταφή του Νίκου Ρόδη θα ψαλεί στι 2.00 μετά το μεσημέρι στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας και η ταφή στο κοιμητήριο της Παραλίας

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 07 .21′

Σήμερα τετάρτη 15 Ιανουαρίου θα γίνουν στην Πάτρα οι κηδείες των δύο άτυχων καθηγητών, που έχασαν τη ζωή τους το μεσημέρι της Δευτέρας στην Πατρών – Πύργου , όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του στο ύψος των Καμινίων,  με αποτέλεσμα να σπάσει τα προστατευτικά κάγκελα και να πέσει από ύψος σε παρακείμενο δρόμο.

Η νεκρώσιμη ακολουθία για τον οδηγό του μοιραίου Ι.Χ Δημήτρη Βασιλακόπουλο θα γίνει  στις 11 το πρωί  από τον Ιερό Ναό Παντοκράτορος Πατρών.

Ο Δημήτρης Βασιλακόπουλος επί 15 χρόνια υπηρετούσε στο ΓΕΛ των Λεχαινών.

 Η νεκρώσιμη ακολουθία για τον Νίκο Ρόδη θα ψαλεί στις  2 μετά το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Πατρών. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Παραλίας.
Και οι δύο είχαν καταγωγή από το Λεχούρι Καλαβρύτων δίδασκαν στο ΓΕΛ Λεχαινών. Ο Νίκος Ρόδης ήταν πατέρας δυο παιδιών τα οποία σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο. Ηταν καθηγητής στο ΓΕΛ Λεχαινών εδώ και 7 χρόνια.

 

ΣΧΟΛΙΑ