Πάτρα: Νέος συναγερμός στο ΑΤΕΙ – Και δεύτερος ύποπτος φάκελος – ΦΩΤΟ (ΝΕΟ)

Παρελήφθη από την ΕΜΑΚ ο πρώτος – Θα σταλεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους

ΦΑΚΕΛΟΣ2 ΦΑΚΕΛΟΣ3

Νεότερη ενημέρωση 11.47΄

Νέος συναγερμός σήμανε στην 6η ΕΜΑΚ, την Πυροσβεστική και την Αστυνομία, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγο έφτασε στα γραφεία της Διοίκησης του ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και δεύτερος ύποπτος φάκελος.

Κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ μεταβαίνει ξανά στο χώρο του Τεχνολογικού Ιδρύματος, προκειμένου να ελέγξουν τον δεύτερο φάκελο ο οποίος εστάλη από την Ινδία.

Νεότερη ενημέρωση 11.45΄

Παρέλαβε κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας τον ύποπτο φάκελο που βρέθηκε στο γραφείο του Πρύτανη του ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Ανδρες της ΕΜΑΚ, φορώντας ειδικές στολές, παρέλαβαν τον ύποπτο φάκελο προκειμένου να τον παραδώσουν στην Αστυνομία και να αποσταλεί για εξέταση στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν κρίνεται αναγκαία η μεταφορά όσων ήρθαν σε επαφή με τον φάκελο στο νοσοκομείο, καθώς δεν φαίνεται να υπάρχει κίνδυνος για την υγεία τους.

Νεότερη ενημέρωση 10.36΄

Στο χώρο του ΑΤΕΙ της Πάτρας μεταβαίνει, προληπτικά, και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μετά τον συναγερμό που έχει σημάνει στην Πυροσβεστική και την 6η ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό ύποπτου φακέλου που έχει φθάσει στο γραφείο του Πρύτανη.

Πρώτη ενημέρωση 10.12΄

Μεγάλη κινητοποίηση αυτή την ώρα στο ΑΤΕΙ της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε ύποπτος φάκελος ο οποίος εστάλη στον Πρύτανη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Δυτικής Ελλάδας, Βασίλη Τριανταφύλλου.

Στο σημείο σπεύδει κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, προκειμένου να παραλάβει τον φάκελο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κανείς από τους υπαλλήλους του ΑΤΕΙ και τον Πρύτανη έχουν έρθει σε επαφή με το περιεχόμενο του ύποπτου φακέλου.

 

ΣΧΟΛΙΑ