Πάτρα: Σταθερή η κατάσταση του Τηλέμαχου Νταβλούρου που έπεσε στο κενό από γέφυρα ΦΩΤΟ

Προσοχή σκληρές εικόνες – Επιτυχημένη η χειρουργική επέμβαση – Δεν διατρέχει κίνδυνο

Νεότερη ενημέρωση 07.05′

Σταθερή κρίνεται η κατάσταση της υγείας του 21χρονου Τηλέμαχου Νταβλούρου, γιου του πρώην βουλευτή Αχαϊας Θανάση Νταβλούρου, ο οποίος το πρωϊ της Κυριακής έπεσε στο κενό απο γέφυρα της περιμετρικής, με αποτέλεσμα να υποστεί κατάγματα και κακώσεις στην λεκάνη και το κεφάλι.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που τον χειριύργησαν δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία του.

Νεότερη ενημέρωση 18.10′ 

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο 21χρονος Τηλέμαχος Νταβλούρος, γιός του πρώην βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην αστυνομικού Διευθυντή  Θανάση Νταβλούρου που το πρωί  βρέθηκε στο κενό από γέφυρα της περιμετρικής στην Πάτρα στο ύψος του Νέου Σουλίου.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές η επέμβαση έγινε λόγω των πολλαπλών καταγμάτων  στην λεκάνη και στο σπλαχνικό κρανίο που προκλήθηκαν από το ατύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr  δεν κινδυνεύει η υγεία του και έχει απόλυτη επαφή με το περιβάλλον.

Νεότερη ενημέρωση 13.13’

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του patrastimes.gr ο νεαρός Τ.Ν. φέρει  πολλαπλά κατάγματα  στην λεκάνη και στο σπλαχνικό κρανίο ( εμπρόστιο τμήμα κεφαλής). Δεν φέρει τραύματα στην σπονδυλική στήλη. Η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή, αλλά δεν κινδυνεύει η υγεία του και έχει απόλυτη επαφή με το περιβάλλον.

Νεότερη Ενημέρωση 12.58′

Γιός του πρώην βουλευτή Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην αστυνομικού Διευθυντή  Θανάση Νταβλούρου είναι ο νεαρός που βρέθηκε στο κενό απο γέφυρα της περιμετρικής στην Πάτρα στο ύψος του Νέου Σουλίου.

Νεότερη ανάρτηση 12.05

Ο νεαρός άντρας έχει μεταφερθεί με  τραύματα στο κεφάλι και κατάγματα στο σώμα του στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας»

Νεότερη Ανάρτηση 11.51′

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr ο νεαρός άντρας που έπεσε στο κενό απο τη γέφυρα της ποεριμετρικής είναι συγγενικό πρόσωπο γνωστού πατρινού ο οποίος ασχολείται με τα κοινά

πρώτη ανάρτηση 11.29′

Συναγερμός σήμανε πριν λίγο στο κέντρο επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ μετά την αναφορά  για ύπαρξη ατόμου το οποίο για άγνωστους λόγους πήδηξε από γέφυρα της περιμετρικής στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος του Νέου Σουλίου της Πάτρας, στο κενό

ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΕ ΛΊΓΟ

ΣΧΟΛΙΑ