Πάτρα:Τροχαίο με εγκλωβισμό για τη γυναίκα του υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ (φωτο & vid)

Απελευθερώθηκε μετά από μισή ώρα αγωνίας

Νεότερη ανάρτηση 11.19′ 21/04/17

Εφιαλτικές ήταν οι στιγμές που έζησε χθες το βράδυ η οικογένεια του υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ Δημήτρη Κωστακιώτη, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η σύζυγός του Ελένη, ανετράπη στην οδό Αμερικής, μπροστά στα μάτια του ιδιου και του γιου τους, που ακολουθούσαν με άλλο όχημα.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες λίγο μετά τις 11 το βράδυ , στο ύψος του Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών. Η γυναίκα εγκλωβίστηκε στο όχημα και χρειάστηκε περισσότερη από μισή ώρα για να απεγκλωβιστεί τραυματισμένη ελαφρά ευτυχώς από την πυροσβεστική υπηρεσία.

Πρώτη ανάρτηση 00.04′, 20/04/17

Τροχαίο ατύχημα με εκτροπή ενός Ι.Χ σημειώθηκε στις 11.30  το βράδυ της Πέμπτης (χθές) στο ύψος του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου στο ρεύμα προς Πάτρα. Το Ι.Χ. βγήκε από την πορεία του – εκτιμάται πως έσκασε το λάστιχο – με αποτέλεσμα  να ανατραπεί αφού πρώτα χτύπησε στο ρείθρο του πεζοδρομίου. Από την ανατροπή του αυτοκινήτου εγκλωβίστηκε η γυναίκα οδηγός .

egkl

edrwerddde

ektrop2

ektrfp

Για τον απεγκλωβισμό της χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής άντρες της οποίας κατέβαλαν προσπάθειες για περισσότερο από μισή ώρα.

ΣΧΟΛΙΑ