Πάτρα: Αναβολή επ’ αόριστον στη δίκη για τη δολοφονία Μπακαρί Χέντερσον (ΝΕΟ)

Δικαίωση για το παιδί τους ζητούν οι γονείς του

Νεότερη ενημέρωση 11.05΄

Αναβλήθηκε επ’ αόριστον η δίκη για τη δολοφονία του Αμερικανού φοιτητή Μπακαρί Χέντερσον, η οποία επρόκειτο να ξεκινήσει σήμερα στο  Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών.

Η ακροαματική διαδικασία, η οποία είχε αναβληθεί για σήμερα λόγω κωλύματος του συνηγόρου πολιτικής αγωγής και της απουσίας μαρτύρων, ούτε σήμερα, τελικά, ξεκίνησε, καθώς απουσίαζαν δύο δικηγόροι, ανάμεσά τους και ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος έπρεπε να παρίστατη στη δίκη της Ελένης Τοπαλούδη που ξεκίνησε σήμερα στην Αθήνα, αλλά και αρκετών μαρτύρων.

Η Εδρα τελικά αποφάσισε να αναβάλει επ’ αόριστον την ακροαματική διαδικασία.

 

 

Πρώτη ενημέρωση 07.17΄

Απογοητευμένοι από την πρωτόδικη απόφαση είναι οι γονείς του Αμερικανού φοιτητή Μπακαρί Χέντερσον που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στη Ζάκυνθο το καλοκαίρι του 2017.

“Σοκαριστήκαμε. Δεν πιστεύαμε αυτό που ακούγαμε. Ακόμη δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί μετέτρεψαν προς το ελαφρύτερο τις κατηγορίες, αφού όλα ήταν καταγεγραμμένα σε βίντεο. Ελπίζουμε όλοι οι κατηγορούμενοι να καταδικαστούν για ανθρωποκτονία και να μπουν φυλακή. Ήταν τόσο βίαιο έγκλημα, που δεν μπορείς να το φανταστείς για κανέναν άνθρωπο, όχι μόνο για τον Μπακαρί. Κανένας δεν αξίζει να πεθάνει με αυτόν τον τρόπο”, είπε μεταξύ άλλων η μητέρα του, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Oι γονείς του Αμερικανού βρίσκονται στην Πάτρα, καθώς σήμερα  (Δευτέρα) αναμένεται να συνεχιστεί η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών.

Η ακροαματική διαδικασία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 8 Ιανουαρίου, όμως διακόπηκε λόγω κωλύματος του συνηγόρου πολιτικής αγωγής, αλλά και της απουσίας μαρτύρων.

 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΣΧΟΛΙΑ