Πάτρα: – Συνήγορος υπεράσπισης 27χρονης: Δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει και ότι το μωρό είναι νεκρό (audio)

ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Την ανάγκη να περιμένουμε το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, η οποία θα απαντά στο πως επήλθε θάνατος του βρέφους, επεσήμανε μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου «Πράσινο Κόκκινο σε Γαλάζιο Φόντο» στο «Ράδιο Γάμμα» ο συνήγορος υπεράσπισης της 27χρονης η οποία εγκατέλειψε το νεογέννητο κοριτσάκι της στην πλάζ της Αγυιάς στην Πάτρας , Γιάννης Αποστολόπουλος.

Ο κ. Αποοστολόπουλος ανέφερε πως ακόμα η πελάτισσά του δεν έχει συνειδητοποιήσει την πράξη της , ενώ σημείωσε πως είναι αναγκαίο να εξεταστεί και από ψυχολόγους προκειμένου να απαντηθούν τα εύλογα ερωτήματα όλων να τύχουν κάποιας σοβαρής απάντησης.

Ως προς το γιατί έφτασε στη συγκεκριμένη πράξη ο κ. Αποστολόπουλος ανέφερε πως δεν υπάρχει ειρμός στο λόγο της και μέχρι στιγμής δεν έχει βγάλει κάποια άκρη από τα λεγόμενά της και το πως βρέθηκε εκεί που βρέθηκε.

Το παιδί- είπε ο κ. Αποστολόπουλος –  είναι εκτός γάμου και προϊόν μίας σχέσης που δεν είχε τη συγκατάθεση της οικογένειας , ενώ το οικογενειακό περιβάλλον δεν γνώωριζε καν την εγκυμοσύνη , μένοντας μόνη της και απομονωμένη κοινωνικά.

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ 27ΧΡΟΝΗΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΑ