Πάτρα: Συγκινητικά μηνύματα αποχαιρετισμού στον Αγγελο Πολυδωρόπουλο

«Πέτα στους ουρανούς που ρίχνουν κομφετί για να σε αγκαλιάσουν»

Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία της Πάτρας και ιδιαίτερα στους καρναβαλικούς κύκλους, η είδηση του ξαφνικού χαμού του Άγγελου Πολυδωρόπουλου, επί χρόνια μέλους της Καρναβαλικής Επιτροπής και «ψυχής» του Κρυμμένου Θησαυρού.

Ανθρωποι που τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του τον αποχαιρετούν με συγκινητικά μηνύματα στο facebook:

 

Νάντια Κωνσταντινίδη

Και ξυπνάς στη μικρή μας πόλη… Και διαβάζεις… Και μετράς… Μετράς μια απουσία ακόμα… Και αδειάζεις… Και θυμάσαι & αναπολείς… Και εκτιμάς… Την παρουσία και αυτά που έμαθες, αυτά που σου έμαθε και αυτά που μοιράστηκες, τη συνεργασία, την αγωνία και τις δημιουργικές στιγμές… Καλό ταξίδι Άγγελε… Θα θυμάμαι πάντα τη μέρα που μου έδωσες απλόχερα τη σκυτάλη του Κρυμμένου Θησαυρού! Θα θυμάμαι πάντα τη στιγμή που ήθελες να είσαι απλά εκεί, να κάθομαι έστω στη ‘πόρτα’ μου είπες και να σας βοηθάω όσο μπορώ… Σ’ ευχαριστώ για την απόλυτη εμπιστοσύνη, Σ’ ευχαριστούμε για τα κυνήγια που μας χάρισες & μας ταξίδεψες… Πέτα κι εσύ στους ουρανούς που και σήμερα ρίχνουν κομφετί για να αγκαλιάσουν άλλον έναν από εμάς… #volare

Αλέξης Σκαρμέας

Ίσως αυτό είναι τελικά το ιδανικό πέρασμα από τη ζωή. Να έχουν τόσοι άνθρωποι να θυμούνται τόσες όμορφες στιγμές από σένα. Τον Άγγελο τον θυμάμαι από τότε που τον έλεγα κ Άγγελε. Πέρασαν τα χρόνια. Πληρώματα, επιτροπές αντιδημαρχίες, και ο Άγγελος πάντα εκεί. Θα τον θυμάμαι όπως έμπαινε στη πλατεία Γεωργίου στην παρέλαση του καρναβαλιού. Με τη στολή του κ τα παράσημα του δρόμου που κουβαλούν οι άνθρωποι του καρναβαλιού, να μου λέει «όλα καλά αντρακο μου μην ανησυχείς». Δεν ανησυχώ Άγγελε Θα κάνετε πια τις δικές σας παρελάσεις. Καλό ταξίδι.

Δήμητρα Παπαδημητροπούλου

..και να σε παίρνει τηλέφωνο στις 23.30, για να σου αλλάξει το παιχνίδι της επόμενης ημέρας και να ξεκινά με το «το ξέρεις σ΄αγαπάω, μη με φωνάξεις» και γω να διαμαρτύρομαι και να τελειώνω με το: » μη με παραξηγεις που σε φωνάζω, το ξέρεις οτι σ΄αγαπάω, ότι είσαι φίλος μου αλλά με τρελλαίνεις..» Ναι ήταν φίλος μου με Φ κεφαλαίο. Αχ Άγγελε ήταν νωρίς για να φύγεις .

 

Βικτωρία Αγελοπούλου

Βάλτε νότες, είπε το google κι έβαλα. Όταν τις άκουσα, μελαγχολικό είπα, δεν μου πάει. Αναρωτήθηκα γιατί;. Και τότε, διάβασα για το θάνατο του παιδικού φίλου, γείτονα και συνεργάτη Άγγελου Πολυδωρόπουλου, και κατάλαβα…. Στο αφιερώνω Αγγελή, καλό κατευόδιο. #GoogleDoodle έγραψε η πρώην Πρόεδρος της ΔΕΠΑΠ και ανέβασε το doodle της Google

Στέλιος Αποστολόπουλος

Καλό παράδεισο Άγγελε…..

ΣΧΟΛΙΑ