Πάτρα: Στα χέρια της αστυνομίας δύο αναρριχητές-διαρρήκτες

Σκαρφάλωσαν σε μπαλκόνι 1ου ορόφου για να κλέψουν

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο αναρριχητές – διαρρήκτες, οι οποίοι σκαρφάλωσαν σε μπλακόνι 1ου ορόφου προκειμένου να κλέψουν, έγιναν όμως αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος ειδοποίηση την αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή και συνέλαβαν τους δύο δράστες.

Μάλιστα, ο ένας από τους δύο δράστες, είχε καταδικαστεί σε 40 μήνες φυλάκιση και χρηματική ποινή 4.500 για κλοπές και πλαστογραφία, και εκκρεμούσαν σε βάρος οι καταδικαστικές αποφάσεις.

Οπως αναφέρει η αστυνομία:

Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας 24 και 52 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού, αναρριχήθηκαν σε μπαλκόνι πρώτου ορόφου, με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους,  καθώς έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και συνελήφθησαν από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του 52χρονου προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν  τρεις  καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χανίων και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης 40 μηνών και χρηματική ποινή 4.500 ευρώ, για υποθέσεις κλοπών και πλαστογραφία.

ΣΧΟΛΙΑ