Πάτρα: Μαρτύριο της σταγόνας για μητέρα με τέσσερα παιδιά-Παράταση λίγων ημερών μέχρι να την πετάξουν στο δρόμο (vid&pic)

Μετατέθηκε η διαδικασία έξωσης

Παράταση λίγων ημερών πήρε η διαδικασία έξωσης για μία μονογονεϊκή οικογένεια στην περιοχή του Ψάχου της Πάτρας.

Το χρέος της πολύτεκνης γυναίκας, μητέρας τεσσάρων παιδιών, το ένα από τα οποία είναι ΑΜεΑ, ανέρχεται στα 100.000 ευρώ και μετά από πλειστηριασμό που έγινε ηλεκτρονικά στην Κεφαλονιά, η γυναίκα ειδοποιήθηκε ότι σήμερα, στις 9.00 το πρωί, ο αρμόδιος δικαστικός επιμελητής θα βρίσκεται έξω από το σπίτι της οικογένειας και θα ζητήσει να του παραδοθούν τα κλειδιά, με αποτέλεσμα η οικογένεια να βρεθεί στην κυριολεξία στο δρόμο.

plesitiriasmoi2

Ενδεικτικό της αναλγησίας της τράπεζας είναι ότι η τράπεζα, όπως δήλωσε η ίδια στο patrastimes, της έλεγε «φύγε από το σπίτι και μετά η τράπεζα θα σου δώσει δάνει για να πάρεις άλλο».

Τελικά, η διαδικασία έξωσης μετατέθηκε για τις 22 Οκτωβρίου.

Για το θέμα υπήρξαν αντιδράσεις από φορείς και συλλογικότητες και η πρόθεση να συγκεντρωθούν άτομα έξω από το σπίτι της οικογένειας σήμερα το πρωί, προκειμένου να αποτρέψουν την έξωση της οικογένειας, καταβάλλονται, δε, προσπάθειες, να αποτραπεί η εξέλιξη και να μην βρεθεί η οικογένεια στο δρόμο.

Εξω από το σπίτι της οικογένειας βρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Πατρέων, Δ. Πελεκούδας.

Σε απόγνωση η μητέρα, η οποία για να μην γίνουν τα τέσσερα παιδιά μάρτυρες αυτής της κατάστασης, φρόντισε να τα στείλει σε συγγενικό πρόσωπο στη Αθήνα.

ΣΧΟΛΙΑ