Πάτρα: Ξεκινούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί – Στο σφυρί κατοικία για 50.000 ευρώ

Εξω από τα συμβολαιογραφεία «μετακινούνται» οι αντιδράσεις

Ξεκινούν και στην Αχαϊα οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Μετά την λήξη της αποχής των συμβολαιογράφων αναμένεται η πιστοποίηση τους μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα, έτσι ώστε να μπορούν να διενεργήσουν τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Μάλιστα, υπάρχει ήδη ένας πιστοποιημένος συμβολαιογράφος. Αυτή η πιστοποίηση θα γίνει σύντομα για όλους τους συμβολαιογράφους κι έτσι εκτός από τους δύο συμβολαιογράφους του Εφετείου Πατρών, θα υπάρξουν κι άλλοι, οι οποίοι θα είναι Πατρινοί.

Σήμερα ημέρα πλειστηριασμών, θα πραγματοποιηθεί ο τελευταίος εκτός Πατρών πλειστηριασμός ακινήτου που ανήκει σε Πατρινό και αφορά ακίνητο αξίας που αγγίζει το 1.000.000 ευρώ και βγαίνει στο ηλεκτρονικό σφυρί για χρέη 50.000 ευρώ.

Και σήμερα, όπως κάθε Τετάρτη, τα μέλη των κινήσεων κατά των πλειστηριασμών, αναμένεται να βρίσκονται έξω από το Ειρηνοδικείο της Πάτρας, προκειμένου να τους αποτρέψουν.

Καθώς θα ξεκινήσουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί οι συγκεντρώσεις από εδώ και πέρα, αναμένεται να γίνονται έξω από τα συμβολαιογραφεία.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων με ανακοίνωσή της αντιτίθεται στη φύλαξη των συμβολαιογραφικών γραφείων, σημειώνοντας ότι «Δεν θα ξεσπιτώσουμε εμείς τους Έλληνες».

 

 

ΣΧΟΛΙΑ