Πάτρα: Κυκλοφορούσαν και έβαζαν φωτιές- Πυρπόλησαν τρεις καρναβαλικούς μπάστακες (ΝΕΟ)

Μπαράζ εμπρησμών σε κάδους

Ολονυχτία για την Πυροσβεστική υπηρεσία και την ΕΛ.ΑΣ. οι άντρες  των οποίων επειδώθηκαν σε «κυνηγητό» τις νυχτερινές  ώρες με άγνωστο ή αγνώστους ,οι οποίοι είχαν βάλει στο μάτι καρναβαλικά στοιχεία και κάδους απορριμάτων.

Ο  χορός των εμπρησμών ξεκίνησε τις νυχτερινές προς πρωινές ώρες  λίγο μετά τις 4:00  ε την εκδήλωση αρχικά πυρκαγιών σε κάδους στην περιοχή των Ζαρουχλεϊκων και στα Συχαινά.

Ωστόσο η κατάσταση έγινε πιο επικίνδυνη όταν στις 5.00 το πρωί με διαφορά λίγων λεπτών άγνωστοι προσπάθησαν να κάψουν έναν από τους καρναβαλικούς μπάστακες που έχουν τοποθετηθεί ως διακοσμητικά στοιχεία έξω από το δημαρχείο και έναν από τους μπάστακες που βρίσκεται κοντά στο κέντρο διασκέδασης «Αστέρια».

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής η οποία έσπευσε στο σημείο με δύο οχήματα και πέντε άνδρες.

Τελευταίο «θύμα» των άγνωστων δραστών ή δράστη που από τα ξημερώματα έχουν βάλει στόχο μπάστακες, η καρναβαλική κατασκευή που βρίσκεται στον στον πεζόδρομο δίπλα από την εκκλησία της Παντάνασσας.

ΣΧΟΛΙΑ