Πάτρα: Κλείνουν Νότιο Πάρκο και Πλαζ με απόφαση της Πολιτικής Προστασίας – (ΝΕΟ)

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Γ.Γ. ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ 15 ΗΜΕΡΕΣ

ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 18.08′

Το κλείσιμο του Νότιου Πάρκου και της πλαζ του ΕΟΤ στην Αγυιά της Πάτρας – όπως απο νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (σήμερα ) αποκάλυψε το patrastimes.gr  ανακοίνωσε και επίσημα, στη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης για τον κορωνοϊό, ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλίάς.

Ο κ. Χαρδαλίας ανέφερε πως οι δύο χώροι κλείνουν αρχικά για 14 ημέρες με ισχύ απόφασης από αύριο Σάββατο. Τις καθημερινές τόσο το πάρκο όσο και όλη η έκταση της πλαζ στην Αγυιά θα είναι μη προσβάσιμοι από τις 2.00 το απόγευμα έως τις 8.00 το βράδυ, ενώ τα Σαββατοκύριακα η απαγόρευση θα τίθεται σε ισχύ από τις 8.00 το πρωί.

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 15.49′

Εντός της ημέρας αναμένεται να κοινοποιηθεί η απόφαση της Πολιτικής Προστασίας του κλεισίματος για συγκεκριμένες ώρες του Νότιου πάρκου και της Πλαζ, στην Πάτρα, ύστερα από εισήγηση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Χ. Μπονάνος), με τη σύμφωνη γνώμη και του αστυνομικού διευθυντή Αχαΐας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes.gr από τις 2 το μεσημέρι και μετά και τα Σαββατοκύριακα, όπως στην παραλία της Θεσσαλονίκης και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Το μέτρο θα ισχύσει από αύριο Σάββατο και για 14 ημέρες

Αλ. Κογκόλης

ΣΧΟΛΙΑ