Πάτρα: Δύο Πατρινοί εκπαιδευτικοί νεκροί στην Πατρών-Πύργου-Επέστρεφαν από το ΓΕΛ Λεχαινών (ΝΕΟ-PIC)

ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Νεότερη ενημέρωση 15.55΄

Από την Πάτρα κατάγονταν οι δύο άνδρες που βρήκαν τραγικό θάνατο στο τροχαίο που σημειώθηκε στη 1.00 περίπου σήμερα το μεσημέρι στην Εθνική Οδοό – καρμανιόλα της Πατρών-Πύργου, στο ύψος των Καμινίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για εκπαιδευτικούς οι οποίοι δίδασκαν στο Γενικό Λύκειο Λεχαινών και επέστρεφαν στην Πάτρα.

Νεκροί είναι 50χρονος καθηγητής Φυσικής Δημήτρης Βασιλακόπουλος, οδηγός του οχήματος και ο 57χρονος Μαθηματικός Νικόλαος Ρόδης, συνοδηγός στο όχημα.

Στο τροχαίο τραυματίστηκαν επίσης οι καθηγητές Χριστίνα Γκ., 49 ετών, και Αναστάσιος Μπ., 62 ετών.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 14.09′

Τραγωδία στην Πατρών – Πύργου στο ύψος των Καμινίων, καθώς από την εκτροπή και ανατροπή του Ι.Χ. αυτοκινήτου που σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τη μία το μεσημέρι σήμερα έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα.

Πρόκειται για δύο άντρες αγνώστων λοιπών στοιχείων μέχρι στιγμής οι οποίοι παρά τις προσπάθειες των πυροσβεστών και των ΕΚΑΒιτών  για να τους απεγκλωβίσουν εγκαίρως ανασύρθηκαν νεκροί από τα συντρίμμια. Στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαγιάς έχουν μεταφερθεί τραυματισμένοι αλλά σε καλή κατάσταση ένας ακόμα άντρας και μία γυναίκα.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 13.51′

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr , χωρίς τις αισθήσεις τους απεγκλωβίστηκαν από τους πυροσβέστες τα δύο από τα  τέσσερα άτομα που τραυματίστηκαν στο τροχαίο στην Πατρών – Πύργου στο ύψος των Καμινίων –  Οι άλλοι δύο τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαγιάς

ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 13.38′

Τέσσερις είναι τελικά οι τραυματίες από την εκτροπή και ανατροπή του οχήματος που σημειώθηκε λίγο μετά τη 1.00 το μεσημέρι στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών Πύργου στο ύψος των Καμινίων. Οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με το χρόνο προκειμένου να απεγκλωβίσουν τα δύο από τα τέσσερα άτομα που έχουν τραυματιστεί ενώ άλλα δύο έχουν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας της Κατ Αχαγιάς

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 13.30′

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στη 1.15′ μετά το μεσημέρι σήμερα στην νέα εθνική οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος των Καμινιών. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές υπάρχουν τρεις τραυματίες εκ των οποίων οι δύο σοβαρά.

Στο σημείο βρίσκεται και η πυροσβεστική , άντρες της οποίας επιχειρούν για τον απεγκλωβισμό των δύο ατόμων.

Στο σημείο σπεύδουν μονάδα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η ΕΛ.ΑΣ.

ΣΧΟΛΙΑ