Πάτρα: Γιαγιά 80 χρόνων έχει στο όνομά της 4 εταιρείες!!!

Το κόλπο με την εφορία και η συνταγή που ακολουθούν τα συγγενικά πρόσωπα

Απίστευτο κι όμως αληθινό , μια γυναίκα ηλικίας 80 και πλέον ετών έχει στο όνομά της 4 επιχειρήσεις και φυσικά προκαλεί πολλές απορίες το πώς τα συγγενικά της πρόσωπα τα οποία ουσιαστικά βρίσκονται πίσω από τις συγκεκριμένες εταιρείες… δεν εμφανίζονται πουθενά (ως υπεύθυνοι έναντι του νόμου). Ο λόγος όμως είναι προφανής. Ο νόμος το επιτρέπει, τους δίνει το δικαίωμα να προβούν στο συγκεκριμένο «κολπάκι» Το οποίο ουκ ολίγοι χρησιμοποιούν. Συνήθως όμως ο ηλικιωμένος συγγενής (ο οποίος κατά το νόμο δεν «αγγίζεται» σε περίπτωση «στραβής») έχει στο όνομά του μία εταιρεία. Ενώ στην περίπτωση της 80 και βάλε «superγιαγιάς» αναφέρομαστε σε τέσσερις εταιρείες και μία αθλητική ομάδα (άγνωστο για ποιο λόγο ακόμη και η ομάδα είναι στο όνομά της)! Άρα η superγιαγιά… είναι και Πρόεδρος! Κάτι σαν τον Μαρινάκη ή τον Αλαφούζο δηλαδή!

Η εν λόγω κυρία διαθέτει τα εξής: Μία εταιρεία που ασχολείται με καθαριότητα και διαχείριση, μία καφετέρια, ένα εστιατόριο, καθώς και μία άλλη εταιρεία που ασχολείται στην περιοχή του αρκτικού διαμερίσματος με θαλάσσιες δραστηριότητες .

Μαθαίνουμε δε ότι στο όνομα της, η superγιαγιάς δεν διαθέτει το παραμικρό ακίνητο, ενώ αναγκάστηκε να διακόψει την σύνταξη που έπαιρνε… για να μπορέσει να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στα 80 της… με τις τέσσερις εταιρείες της.

Το γεγονός συζητείται ευρέως στους επιχειρηματικούς και όχι μόνο, κύκλους της Πάτρας. Άλλωστε αναφερόμαστε σε πρόσωπα ιδιαίτερα γνωστά στην κοινωνία τόσο για τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες όσο και για τις ευρύτερα κοινωνικές.

Όσο για την superγιαγιά! Όποιος και να την ζητήσει σε κάποια από τις τέσσερις «δουλειές της», ή την αθλητική ομάδα… παραμένει άφαντη! Που να εμφανισθεί! Αφού ακόμη και αν την ρωτήσει κάποιος, το πιθανότερο είναι πως δεν θα ξέρει να μιλήσει με λεπτομέρειες… για τις εταιρείες της!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ