Πάτρα: Σαρώνει για δεύτερη ημέρα η ‘Υπατία»- κλειστή όλη νύχτα η Ποσειδώνος στο Ρίον-ΝΕΟ

Εγκλωβίστηκε ηλικιωμένος στο ΙΧ του – Κλειστή η Π.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών στο Μεγανίτη

Νεότερη ανάρτηση 21.04′

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η απαγόρευση κυκλοφορίας στην παραλιακή της Ποσειδώνος στο Ρίον λόγω της συγκέντρωσης μεγάλου όγκου υδάτων θα διαρκέσει όλη τη νύχτα. Την ίδια ώρα συνεχίζονται τα προβλήματα στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών Αθηνών στο ύψος του Μεγανίτη στο Αίγιο, εκεί όπου εξακολουθεί να παραμένει κλειστός ο δρόμος λόγω της συσσώρευσης μεγάλων υδάτινων όγκων αλλά και κατολισθήσεις που έχουν σημειωθεί με αποτέλεσμα να έχει κλείσει το οδόστρωμα και να διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων από παράκαμψη.

Τόσο στο Ρίο όσο και στο ύψος του Μεγανίτη στην αιγιάλεια,  στα σημεία παραμένουν περιπολικά της αστυνομίας, προκειμένου να ρυθμίζουν την κίνηση.

Στο μεταξύ σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την Πάτρα ,την Αχαΐα και την υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα, θα συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια της νύχτας, με κύριο χαρακτηριστικό της ισχυρές καταιγίδες στα πεδινά,την χαλαζόπτωση στις ημιορεινές περιοχές και τις χιονοπτώσεις στα Ορεινά.

Πρώτη ανάρτηση 17.46′

«Σαρώνει» την Αχαια η «Υπατία».

Οι δυνατοί άνεμοι και οι έντονες βροχοπτώσεις ειναι τα κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας που πλήττει και την Πάτρα.

Στο Ρίο, στο ύψος του Κάστρου, η θάλασσα στην κυριολεξία βγήκε στην στεριά με αποτέλεσμα να έχουν συγκεντρωθεί πολλά ύδατα στον δρόμο με την τροχαία να κρίνει απαραίτητη την διακοπή της κυκλοφορίας για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.

Στο μεταξύ στο σημείο βρέθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία προκειμένου να βοηθήσει οδηγό ο οποίος είχε εγκλωβιστεί εντός του οχήματος του.

Ο οδηγός διερχόταν με το ΙΧ του από το σημείο, ωστόσο η μηχανή του έσβησε και εγκλωβίστηκε μέσα στα νερά.

Το πορθμείο Ρίου Αντιρρίου παραμένει κλειστό από το πρωί.

ΣΧΟΛΙΑ