Πάτρα: Αρνείται το βιασμό της 27χρονης ο φερόμενος ως δράστης

Αναπάντητος ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο την προσέγγισε

Την δική του εκδοχή σε ότι αφορά την πράξη του βιασμού εκ μέρους του μίας 27χρονη κατέθεσε στην ασφάλεια λίγο μετά τη σύλληψή του ο φερόμενος ως δράστης.

Ο  συλληφθείς υποστήριξε πώς δεν βίασε τη γυναίκα και ότι αυτή τον ακολούθησε με τη θέλησή της και μάλιστα δεν αντέδρασε όταν εκδήλωσε τις ερωτικές του ορέξεις.

Ωστόσο αναπάντητο αφήνει το ερώτημα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίον την προσέγγισε. Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός άντρας σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα ζήτησε από την 27χρονη να μεταβούν μαζί σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων προκειμένου να τον βοηθήσει να σηκώσει χρήματα γιατί δεν γνώριζε την διαδικασία.

Στη συνέχεια φέρεται να την επιβίβασε σε ταξί να την οδηγήσει στην περιοχή των Βραχναιϊκων κοντά στον οικισμό των Ρομά και αφού τη βίασε κατ επανάληψη την άφησε να φύγει. Η  γυναίκα παίζει προσπάθησε να φτάσει στην Πάτρα και ζήτησε βοήθεια από περαστική η οποία την οδήγησε στην αστυνομία όπου και έκανε την καταγγελία . Ο φερόμενος ως δράστης είναι γνωστός του συντρόφου της 27χρονης και εξετάζεται το ενδεχόμενο πιθανής εμπλοκής και αυτού στην υπόθεση του βιασμού της.

ΣΧΟΛΙΑ