Πάτρα: Έπεσε ξύλο στο Eργατικό Kέντρο – Απίστευτες σκηνές – Παρενέβη και η ΕΛ.ΑΣ.(ΒΙΝΤΕΟ)

Τελικά …έγιναν οι εκλογές

Νεότερη Ενημέρωση 21:33

Μετά την «καταιγίδα» επήλθε ηρεμία και συνεννόηση μεταξύ των συνδικαλιστικών παρατάξεων του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας.

Υπήρξε συμφωνία στις εκλογές για την Εφορευτική Επιτροπή να γραφτούν όλα τα σωματεία εκτός εκείνου των αποκλειστικών νοσοκόμων του ΠΓΝΠ το οποίο έκανε εκλογές χωρίς δικαστικό αντιπρόσωπο και της Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων με πρόεδρο τον Δ. Καραγεωργόπουλο για την οποία υπάρχει δικαστική απόφαση.

 

Νεότερη ανάρτηση 20.30′

Στο χώρο του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας έκανε πριν λίγο την εμφάνισή της αστυνομική δύναμη, η οποία κλήθηκε από την πλειοψηφία της διοίκησης προκειμένου να συλλάβει συνδικαλιστές της αντιπολίτευσης, οι οποίοι αντέδρασαν στην προσπάθεια διεξαγωγής της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων χωρίς να εμφανίζεται ποια σωματεία έχουν δικαίωμα ψήφου.

erg

Πρώτη ανάρτηση 20.11′

Σκηνές χαους εκτυλίχθηκαν στο εργατικό κέντρο κατά τη διάρκεια των εργασιών της εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευσης στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας.

erg2

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο εργατικό κέντρο εισέβαλαν μέλη του Π.Α.ΜΕ. τα οποία υποστήριζαν ότι δεν ακολουθούνται όλες οι νόμιμες και προβλεπόμενες διαδικασίες.

Απο την αρχή της διαδικασίας τα πνεύματα ήταν οξυμένα. Συγκεκριμένες παρατάξεις ζητούσαν αναβολή. Αναφορά εγινε και στην παράταξη του Δημήτρη Καραγεωργόπουλου, τονίζοντας ότι υπάρχουν ασφαλιστικά μέτρα  εναντίον του λόγω μη ύπαρξης μητρώου.

Οι συνδικαλιστές πιάστηκαν στα χέρια και έπεσαν μέχρι και μπουνιές.

Μέχρι και αυτή την ώρα επικρατεί ένταση με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

 

Πηγή βίντεο: gnomip.gr

ΣΧΟΛΙΑ