Πάτρα:Πορεία ατόμων από το παράρτημα-Κινήθηκαν προς το αστυνομικό Μέγαρο-Έσπασαν Ι.Χ. (ΦΩΤΟ)

Νωρίτερα πέταξαν πέτρες σε αστυνομικούς

ΝΕΌΤΕΡΗ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ 19.33′

Πριν από λίγο οι συμμετέχοντες στην πορεία από τη διασταύρωση των οδών Ερμού και Κανακάρη και μέσω της Κανακάρη κινήθηκαν προς την Αγίου Νικολάου, απ’ όπου βγήκαν στην οδό Κορίνθου με κατεύθυνση το πρώην παράστημα του Πανεπιστημίου. Στη διαδρομή τους προς την αστρονομική διεύθυνση συμμετέχοντες στην πορεία έσπασαν το παρμπρίζ ι.χ. αυτοκινήτου (ΦΩΤΟ)

 

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 19.25′

Η πορεία αυτή τη στιγμή κινείται μέσω της οδού Ερμού προς το μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας που βρίσκεται στο ύψος της Καραϊσκάκη.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 18.59′

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα πορεία 100 περίπου ατόμων τα οποία ξεκίνησαν από το παράρτημα του πανεπιστημίου Πατρών στην οδό Κορίνθου και μέσω της οδού Ζαίμη κινούνται επί της Μαιζώνος. Στο τέλος της πορείας βρίσκονται 20 περίπου άτομα με ρόπαλα και κράνη.

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 18.55′

Έντονη κινητικότητα αυτή την ώρα έξω από το παράρτημα του Πανεπιστημίου στην Πάτρα στην οδό Κορίνθου.

 100 περίπου άτομα πολλά από τα οποία φέρουν κουκούλες κράνη και ρόπαλα, είναι συγκεντρωμένα και διαμαρτύρονται για την επέμβαση της αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ  πριν από ένα εικοσιτετράωρο. Λίγο νωρίτερα είχαν πετάξει πέτρες σε αστυνομικούς

 Οι συγκεντρωμένοι βρίσκονται στο οδόστρωμα της οδού Κορίνθου και αναμένεται να πραγματοποιήσουν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας 

ΣΧΟΛΙΑ