Διοίκηση Καραμανδανείου: «Χρειάζεται περισσότερη αστυνόμευση η περιοχή»- (ΝΕΟ)

Νεαροί χτύπησαν υπάλληλο security και έσπασαν τη τζαμαρία

Νεοτερη Ενημέρωση 16:15

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο», θα ήθελε να ενημερώσει επισήμως σχετικά με το περιστατικό της επίθεσης σε εργαζόμενο της φύλαξης του Νοσοκομείου και των υλικών ζημιών που προκλήθηκαν από συνοδό νοσηλευόμενου παιδιού.
Το περιστατικό έλαβε χώρα την 28 η Μαρτίου γύρω στις 10μμ. Ο συνοδός έσπασε με κλωτσιές την κεντρική συρόμενη πόρτα του Νοσοκομείου και με την
βοήθεια ενός ακόμα ατόμου χτύπησε τον φύλακα βάρδιας. Ο εργαζόμενος είναι καλά στην υγεία του και οι υλικές καταστροφές αποκαταστάθηκαν ήδη. Οι δράστες συνελήφθησαν.
Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον συγκεκριμένο εργαζόμενο στη φύλαξη του Νοσοκομείου μας όπως και σε όλους τους εργαζομένους που έρχονται αντιμέτωποι με δύσκολες συμπεριφορές και θα συζητήσουμε με την
Αστυνομική Διεύθυνση για την αυξημένη αστυνόμευση στην περιοχή μας κυρίως κατά τις νυχτερινές ώρες λαμβάνοντας υπόψιν και το απομακρυσμένο της περιοχής που βρίσκεται το Νοσοκομείο μας.

Νεότερη ενημέρωση 10.15΄, 29/3/19

Ανήλικος, 15 χρόνων, το ένα από τα δύο άτομα τα οποία αναστάτωσαν χθες το βράδυ το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, φωνάζοντας,  χτυπώντας τον φύλακα και σπάζοντας τη τζαμαρία του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Οι δύο ταραξίες, ο ανήλικος μαζί με έναν 24χρονο, συνελήφθησαν από την αστυνομία.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό:

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δύο άνδρες ηλικίας 24 και 15 ετών, διότι διατάρασσαν της εύρυθμη λειτουργία παιδιατρικής κλινικής νοσηλευτικού ιδρύματος με φωνές, προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε φύλακα και παράλληλα προξένησαν φθορά σε πόρτα του νοσοκομείου.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης, πρόκληση σωματικών βλαβών και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία.

Πρώτη ενημέρωση 23.45΄, 28/3/19

Σκηνές φαρ ουέστ λίγο μετά τις 10 το βράδυ σήμερα Πέμπτη, στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, όταν στην είσοδο του νοσηλευτικού Ιδρύματος εμφανίστηκαν δύο άτομα, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σε κατάσταση μέθης, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν σοβαρό επεισόδιο ενώ φέρονται να έχουν χτυπήσει και τον υπάλληλο εταιρείας security ο οποίος ήταν βάρδια εκείνη την ώρα.

Ο υπάλληλος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Οι δράστες έσπασαν πόρτες και τζαμαρίες του νοσοκομείου και στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή , ενώ όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του νοσηλευτικού Ιδρύματος, η αστυνομία άργησε να φτάσει στο τόπο του συμβάντος.

Να σημειωθεί ότι στο Καραμανδάνειο έχουν σημειωθεί κατά το παρελθόν και άλλα παρόμοια περιστατικά με την διοίκηση και τους εργαζόμενους να ζητούν ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες να υπάρχει Αστυνομική παρουσία στην περιοχή

ΣΧΟΛΙΑ