Πάτρα:Από φανατικός Καρναβαλιστής και Μπουρμπουλιάρης, έγινε Ιερέας

Ψάχνει τρόπο να «εξαφανιστεί» από τα καρναβαλικά αρχεία

Μια απίστευτη ιστορία, με πρωταγωνιστεί έναν πρώην φανατικό καρναβαλιστή, ο οποίος συμμετείχε επί χρόνια ανελλιπώς σε όλα τα δρώμενα ενώ εμφανιζόταν και στα Μπουρμπούλια, βρίσκεται στο προσκήνιο της τελευταίες ημέρες, καθώς ο μέχρι πρότινος λάτρης του Βασιλιά Καρνάβαλου, βρήκε τη  γαλήνη στη θρησκεία και χωρίς δεύτερη σκέψη έγινε κληρικός.

Η αλλαγή πλεύσης στη ζωή και την καθημερινότητά του είχε ως αποτέλεσμα , να τον οδηγήσει σε αναζήτηση τρόπων να «εξαφανίσει» το παρελθόν του, καθώς ράσο με Κρυμμένο Θησαυρό, Μπουρμπούλι, Μπάλ Μασκέ και Καρναβαλικές Παρελάσεις δεν συνάδουν.

Την κορυφή του…παγόβουνου για τον ρασοφόρο πρώην καρναβαλιστή, αποτέλεσε η δημοσιοποίηση πριν από λίγες ημέρες φωτογραφικού υλικού από την κοινωφελή του Καρναβαλιού  – για τις ανάγκες προβολής εκδήλωσης – στην οποία μεταξύ άλλων απεικονιζόταν να συμμετάσχει σε καρναβαλική εκδήλωση.

Ο ιερέας, πρώην καρναβαλιστής, έσπευσε για ευνόητους λόγους να ζητήσει την απόσυρση της συγκεκριμένης φωτογραφίας, καθώς θα του δημιουργούσε προβλήματα, επισημαίνοντας παράλληλα, πως ο νόμος δεν επιτρέπει σε κανέναν να δημοσιεύει φωτογραφίες κάποιου, χωρίς να έχει την άδειά του.

Οι υπεύθυνοι του Καρναβαλικού γραφείου έσπευσαν άρον – άρον να αποσύρουν το υλικό και να το αντικαταστήσουν με άλλο, ωστόσο με αφορμή την αντίδραση του κληρικού πρώην καρναβαλιστή, δεν έλλειψαν τα σχόλια , καθώς κάποιοι θυμήθηκαν πως όταν ήταν ήδη ρασοφόρος , είχε εμφανιστεί σε καρναβαλική εκδήλωση μεταμφιεσμένος από την κορυφή μέχρι τα νύχια και αποκάλυπτε την ταυτότητά του σε  πολλούς λίγους για ευνόητους λόγους.

ΣΧΟΛΙΑ